Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Luna en Joey over toekomstplannen

'Je kunt ons overal neerzetten en we hebben het gewoon gezellig'

Luna en Joey deden in 2021 mee aan het vierde seizoen van Love Island. De twee hebben een steady relatie en vinden het dan ook belangrijk om regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken. Aan Grazia vertellen de twee dan ook over hun Valentijnsdagplannen én ze blikken vooruit op hun toekomst samen.

Tijd voor elkaar

Vandaag is het Valentijnsdag; de dag waarop geliefden elkaar vaak extra in het zonnetje zetten. Toch is Valentijnsdag niet iets wat Luna en Joey per se op 14 februari vieren. “We moeten allebei gewoon werken op die dag”, stelt Luna nuchter als we met haar en Joey bellen. “En we waren twee weken geleden al een weekendje weg geweest voor Valentijnsdag. We hadden een heel mooie hotelkamer en Joey had allemaal ballonnen geregeld. Dat was heel leuk. Maar misschien ga ik 14 februari alsnog wel iets regelen; een kleine verrassing”, lacht ze.

Ook lijkt het erop dat de twee geen Valentijnsdag nodig hebben om elkaar in de watten te leggen. “We vinden het allebei belangrijk om regelmatig echt tijd voor elkaar te maken; dat doen we het hele jaar door”, stelt Joey. “Dan doen we samen iets leuks, om niet in een sleur te komen. We hebben allebei namelijk een eigen bedrijf en werken heel hard. Dat moet je leven niet overnemen”, vervolgt Joey.

Romantisch

Ze zijn allebei dan ook wel romantisch aangelegd. Zo had Luna Joey een keer enorm verrast. “Toen ik een keer jarig was, had Luna – ik weet niet hoe – als verrassing geregeld dat al mijn vrienden en familie zich in de Chin Chin Club in Amsterdam hadden verzameld. Echt iedereen was er: mijn familie, vrienden en zelfs iedereen van ons seizoen van Love Island. Letterlijk iedereen waar ik contact mee heb, was er. Dat was een heel bijzondere verrassing.”

Voor Luna zit het romantische juist ook in de kleine dingen. “Laatst ging Joey naar Marrakesh om een marathon te rennen en dan laat hij thuis allemaal briefjes voor me achter. Ook ging hij een keer een avond weg, en voelde ik me niet lekker, dus toen had hij allemaal chocolade voor me achtergelaten. Dat vond ik heel lief.”

“Joey houdt er ook van om dingen te plannen”, vertelt Luna. “Ik vind het inderdaad leuk om een weekendje weg of een vakantie te plannen. We hebben laatst een vakantie naar Thailand geboekt. Aangezien we allebei hard werken, vinden we het leuk om zoiets in het vooruitzicht te hebben; iets om samen naar uit te kijken.”

Toch hoeven de twee niet per se naar een romantisch oord af te reizen om het leuk te hebben. “Het klinkt heel stom, maar ik vind bijna alles leuk om met Joey te doen. Als we maar samen zijn. Je kunt ons overal neerzetten en we hebben het gewoon gezellig”, deelt Luna.

Toekomstplannen

Naast een vakantie naar Thailand hebben de twee ook nog andere plannen voor de toekomst. “We willen eerst samen ons huis rond hebben. Dat is iets waar we heel erg naar uitkijken”, deelt Joey. “Daarnaast kijk ik uit naar veel reizen; eerst lekker naar Thailand. We hopen elk jaar een mooie reis te maken.”

Ook hebben de twee een kinderwens. “Maar daar wachten we eerst nog even mee”, deelt Luna. “Als ik vandaag zou zeggen dat ik er nu wel aan zou willen beginnen, zou Luna dat ook meteen willen”, lacht Joey. “Haha, ja ik moet me wel inhouden. We hebben het samen nu zo leuk en willen nog veel leuke dingen met z’n tweeën doen. Daar past een kindje nog niet bij. Ik begrijp wel dat we nog even willen wachten, maar als ik die babyfoto’s van Joey zie, gaat het wel kriebelen!”, lacht Luna. Awh!

Beeld: Privébeeld Joey en Luna