Zo gaat het nu tussen Love Islands Joey en Luna

Aha!

Lees ook

Joey en Luna moesten net voor de grote Love Island-finale de villa verlaten, maar dat betekende heus niet dat het finito was tussen de twee. Integendeel. In een Q&A op Instagram deelt Luna dat de twee sinds een maand officieel een setje zijn.

Love is in the air

Naast Jim en Raina is er nu officieel een nieuw Love Island-koppel. Luna hield onlangs een Q&A op Instagram en beantwoordde prangende vragen van haar followers. Een van die vragen was of ze officieel samen is met Joey.

“Meest gestelde vraag”, reageert Luna. “Yes het is official“, gaat de blondine verder. “Joey vroeg mij ongeveer een maandje geleden toen we samen uiteten waren. Het was zo lief. Het was de perfecte avond met het beste gevoel ooit, door de liefste man. Wij voelden allebei al wel dat het goed zat, maar dit maakte het compleet.”

Samenwonen

Luna kreeg ook de vraag of ze plannen heeft om met Joey te gaan samenwonen. “Jo kreeg net na Love Island de sleutel van zijn nieuwe appartement. Perfecte timing, want zo kon ik hem helpen met inrichten”, grapt Luna.

“Eigenlijk ben ik al supervaak bij hem, dus wonen we daar al een soort van samen. Dit gaat supergoed!” Awh!

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook