Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wat leuk: Nick Eshuis duikt op in dít tv-programma

We kunnen zijn avonturen dagelijks volgen op televisie.

We kennen Nick Eshuis natuurlijk allemaal van zijn Mac Dates met realitysterren. Nu is de presentator echter zelf begonnen aan een realityprogramma, hij is namelijk een van de nieuwkomers in het SBS-programma De Bondgenoten.

De Bondgenoten

Mocht je De Bondgenoten nog niet kennen. In dit programma heeft een groep kandidaten (bondgenoten) elkaar keihard nodig om kans te maken op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro. Laten ze elkaar na een spelcyclus net zo hard weer vallen om er zelf vandoor te gaan met de hoofdprijs of niet? Dat zie je elke werkdag om 19.45 uur bij SBS6.

Geen onbekende

Woensdagavond maakte Nick Eshuis zijn entree in De Bondgenoten. De televisiewereld is echter niet helemaal nieuw voor hem. Zo was hij in het verleden al te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland en Lang Leve de Liefde. "Ik ben gek op realityprogramma’s en was helemaal dol op Een Jaar Van Je Leven en Big Brother", zegt de presentator in gesprek met Dagblad van het Noorden.

Eigenlijk wilde Nick dan ook meedoen aan een ander programma. "Voor Big Brother schreef ik mij ook in, maar ik werd niet uitgekozen", vertelt hij aan de krant. "Toen las ik over De Bondgenoten, schreef mij in en kreeg best snel een reactie terug. Ik mocht langs komen voor de casting." And the rest is history! 

Strijden voor 100.000 euro

Een maand geleden kreeg Nick te horen dat hij is uitgekozen en mag strijden om de hoofdprijs. "!!Joejoeeee!! Vanaf vandaag ga ik elke dag strijden voor 100.000 euro!!" kondigde de presentator gisteren enthousiast aan op zijn eigen Instagram. Daarbij deelt hij een vrolijke foto met zijn koffer. Ready to go!

Mocht hij die ton ook daadwerkelijk winnen, weet hij al precies waar hij het aan gaat besteden. "Ergens in Nederland een bed & breakfast beginnen. Dat is mijn droom. En o ja, de banden van mijn auto moeten ook vervangen worden. Dus dat staat écht bovenaan de lijst." Veel succes, Nick!

Bron: Instagram @nickeshuis1999, Love Reality | Beeld: NL Beeld