Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jacomien blikt vooruit op reünie EMIDJ: ‘Een soort heksenketel’

'Lieve help'

Terwijl de afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle nog in volle gang zijn, is afgelopen week ook de reünie al opgenomen. En als we Jacomien mogen geloven, dan ging het er heftig aan toe. Op Instagram blikt de realityster uit Urk alvast vooruit op wat we kunnen verwachten.

Heksenketel

"Zo relaxt als dat ik hier ben. In de jungle notabene. Zo niet relaxt was ik afgelopen week op de reünie van Echte Meisjes. Lieve help", schrijft Jacomien op Instagram. Daarbij deelt ze een vrolijk kiekje vanuit het bad middenin de jungle – een fijne extra beloning nadat ze met haar team een verblijf op het luxe kamp won. "We hebben in de jungle extreme hitte meegemaakt. Gekke beesten. Onrustige nachten. Maar hier tijdens deze reünie waren we allemaal opgeknapt op een geweldige locatie en dan kom je in een soort heksenketel terecht", vat ze de situatie samen. Ah oh!

Aanvallen op uiterlijkheden

"Kijk ik weet dat drama leuk kan zijn om naar te kijken", gaat ze verder. "Ik vind het overigens verwonderlijk dat mensen er ook echt voor kunnen leven, maar persoonlijk ben ik liever go with the flow en als ik niks van je moet dan moet ik niks van je. Dan is dat klaar", aldus Jacomien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door JACOMIEN (@jacomien_urk)

"Maar als mensen elkaar gaan aanvallen op uiterlijkheden, dan wordt het wel een ander verhaal vind ik persoonlijk. Dat vind ik achteraf gezien dus een beetje zuur aan dit hele avontuur", zegt ze eerlijk. "Want een avontuur was het zeker." Wat er allemaal precies is gebeurd tijdens de reünie, gaan we op 26 februari zien bij Videoland. "Ik denk liever terug aan de leuke en uitdagende tijd in de jungle van Suriname. Met of zonder bad 😉", zegt Jacomien tot slot.

Bom barst

In de meest recente aflevering van EMIDJ zagen we hoe de de bom barst tussen Famke en Deveny. De twee kregen knallende ruzie nadat ze met het team een proef hadden verloren en wéér naar het primitieve kamp moesten, en omdat Deveny zich niet langer stil hield. Eerder deze week liet Louisa ook al weten dat ze 'helemaal klaar is met de jungle' na de reünie. Er was dan ook vast en zeker genoeg te bespreken en het gaat ongetwijfeld een aflevering boordevol drama worden. We can't wait! 

Bron: Instagram @jacomien_urk | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs