Té leuk: deze bijzettafel van de Action moet je hebben

Get it before it's gone!

Ben jij op zoek naar nieuwe items voor in je woonkamer? No worries! We got you. Action verkoopt – as usual – namelijk een té leuke bijzettafel. Enne, deze heeft wel heel wat weg van de HK Living-stijl. Deze móét je dus in huis halen!

Bijzettafel van de Action

Een bijzettafel is als je het ons vraagt een echte must in je woonkamer. Of nou ja, eigenlijk in élke kamer wel. Enne, ben jij nog op zoek naar eentje? Dan heeft de Action de perfecte bijzettafel voor je in hun assortiment. Het tafeltje past letterlijk bij elk interieur door de minimalistische en neutrale uitstraling. En dat ook nog eens voor een spotprijsje! Je koopt de bijzettafel van de Action namelijk voor nog geen dertig euro. Wait, what? Eerlijk is eerlijk, dat klinkt wel wat beter dan al die dure designer-prijzen, toch?

bijzettafel action
MgO Bijzettafel €29,95

Alleen online verkrijgbaar

De bijzettafel heeft een uniek design én is de designtrend van nu, zo is te lezen op de website van Action. Door de bijzondere vormen geef jij je woonkamer net die speelse touch. Daarnaast is-ie ook nog eens goed te combineren met andere kleuren, aangezien de bijzettafel volledig wit is. “Zet hem naast je bank, gebruik hem als tafeltje voor die ene leuke plant, of zet hem op zichzelf neer, alles kan!”, aldus Action. Nóg leuker om te weten: hij is geheel onderhoudsvriendelijk. Een keer met een doekje eroverheen en hij is alweer schoon. Hoe handig!

Wel is het goed om te weten dat de bijzettafel alleen online verkocht wordt op de Action-webshop. Ben jij dus toe aan wat verfrissing in je interieur? Surf dan snel naar de website en schaf ‘m aan voordat je te laat bent!

Bron: Girl Scene, Action | Beeld: Action, Adobe Stock

Laatste nieuws