Chrissy: ‘Mijn man wil geen seks meer met mij’

'Vroeger maakte het hem helemaal gek, maar nu word ik alleen maar afgewezen'

Chrissy* is al elf jaar samen met haar man Leon en zijn inmiddels zes jaar getrouwd. Ze hebben twee kinderen. Een van twee en eentje van zes jaar oud. Echter, na de geboorte van hun tweede kind stierf het seksleven van de twee een beetje uit. Het frustreert haar zelfs zó erg, dat ze haar verhaal nu doet op het online platform Reddit.

Dieptepunt

“De titel zegt het al”, begint Chrissy haar verhaal. “Ons seksleven is echt tot z’n dieptepunt gekomen. Na de geboorte van ons tweede kindje merkte ik het in het begin niet echt, maar naarmate de maanden voorbijgingen begon het me steeds meer op te vallen.” Chrissy legt uit dat ze anderhalf jaar later er pas achterkwam dat haar leven volledig in beslag was genomen door de kinderen, en dat ze al heel lang niet meer intiem was geweest met haar partner.

“Ik trok het niet meer en sprak Leon hier op aan”, legt ze uit. “Maar hij vond niet dat ik gelijk had, waardoor we er een hele grote discussie over hadden. Uiteindelijk hebben we het wel uitgepraat en hebben we onze frustraties geuit naar elkaar. We spraken dan ook af om meer moeite te doen voor ons seksleven.”

Afwijzing na afwijzing

“Ik begon babysitters te regelen, afspraakjes te maken en ga zo maar door”, vervolgt Chrissy. “Maar het leek de hele tijd tot niets te leiden en hij zat het grootste deel van de tijd alleen maar op zijn telefoon te ‘werken’. Ik besloot toen om het ‘gewoon te proberen’, gewoon lekker spontaan, net als toen we elkaar voor het eerst ontmoette. Ik trok mijn mooiste lingerie aan, maakte wat pikante foto’s van mezelf en stuurde hem uitdagende berichtjes. Maar ook dat was niet genoeg.”

Chrissy vertelt dat Leon haar zei dat hij te oud was voor al ‘dat gedoe’ en dat hij er niet zoveel zin in had. “Ik was met stomheid geslagen. Vroeger maakte het hem helemaal gek, maar nu word ik alleen maar afgewezen”, schrijft Chrissy.

Goed plan achter de hand

“Ik ben echt ten einde raad. Hoe moet ik verder en wat moet ik doen? Ik weet echt niet hoe ik verder moet zonder een goed plan achter de hand. Ik hou heel veel van Leon, en ik mis onze intieme momenten. Maar hoe zorg ik ervoor dat ook Leon deze momenten gaat missen? Help!” Wat zou jij Chrissy adviseren?

* De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam cliquotchaos.

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws