4x de leukste natuurovernachtingen in Nederland

Hier kun je genieten van de natuur en helemaal tot rust komen.

Even de drukte van de stad ontvluchten? Dan hoef je heus niet naar verre oorden af te reizen. Ook in Nederland zijn er schatten van natuurovernachtingen waar je helemaal tot rust kunt komen of waar je kunt genieten van fijne wellnessfaciliteiten. We hebben vier van de mooiste verblijven voor je op een rijtje gezet die te boeken zijn via Booking.com.

1. De Parel – Zeewolde

De Parel – Mystical Spaces to discover in Zeewolde doet haar naam eer aan. Op deze Glamping kun je een Lodge of villa huren en zul je je niet snel vervelen. Zo kun je helemaal tot rust komen bij de open haard of in de jacuzzi. Of ga er lekker op uit in het bos en huur fietsen om de omgeving te ontdekken. Wat wil je nog meer?

Waar:
Groenewoudse Weg 71
Zeewolde (Flevoland)

De parel

2. Buitenplaats Beekhuizen – Velp

Buitenplaats Beekhuizen mag ook absoluut niet ontbreken in dit lijstje. De buitenplaats ligt midden in het Nationaal Park Veluwezoom waardoor je direct in het bos bent als je je chalet verlaat. De chalets zien er stuk voor stuk uit om door een ringetje te halen. De houten inrichting maakt het chalet lekker knus, waardoor je net wat extra kunt genieten van een glaasje wijn. Wil je lekker dineren, maar liever niet van het terrein af? Dan kun je terecht bij restaurant WOODZ.

Waar:
Bovenallee 1
Velp (Gelderland)

Buitenplaats Beekhuizen natuurovernachtingen

3. Boomhut Drouwenerzand

Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Boek dan een overnachting bij Boomhut Drouwernerzand. Deze boomhut heeft twee slaapkamers en een fijne badkamer. Bovendien bevindt de boomhut zich op slechts 3,5 kilometer van het Boomkroonpad, waardoor je je er prima in het bos kunt vermaken. Meer zin om te relaxen? Strijk dan neer op het ruime terras van de boomhut. Leuk voor stellen én gezinnen.

Waar:
Gasselterstraat
Drouwen (Drenthe)

4. Floating Rotterdam

Voor degenen die zowel van de rust en het water willen genieten, maar liever geen afscheid nemen van de stad, is Floating Rotterdam een aanrader! In de wikkelboat zijn twee slaapkamers, een badkamer, een fijne eethoek, een goede keuken en een heerlijk terras met uitzicht op de stad. De wikkelboat is gelegen in de wijk Feijenoord en is dus de perfecte uitvalsbasis als je op de fiets de stad wilt verkennen. Heerlijk!

Waar:
Antoine Platekade 995 Waterside
Rotterdam (Zuid-Holland)

To do’s

Ga je liever op zoek naar een mooie accommodatie in het buitenland? Dan kun je tegenwoordig ook vluchten en attracties via Booking.com boeken. Zie je een mooie rondvaart wel zitten? Of juist een cursus cocktails maken? Je vindt het allemaal op Booking.com.

Beeld: Booking

Laatste nieuws