Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winter Vol Liefde-Amy Rose staat doodsangsten uit: 'Enorme hoogtevrees'

Een hiketocht door de Zwitsere bergen pakte toch anders uit voor Amy Rose.

Na lang wikken en wegen was het Amy Rose die er met makelaar Saul vandoor ging in Winter Vol Liefde. Inmiddels zijn de twee helemaal happy in love, en is Amy Rose zelfs verhuisd naar Zwitserland voor haar lover. Echter, is er een dingetje waar ze geen rekening mee heeft gehouden: ze heeft namelijk gigantisch hoogtevrees. Ah oh!

Happy together

Rondom Amy Rose en Saul was misschien wel het meest te doen in de media en er werd dan ook volop gespeculeerd. Zo werd er gezegd dat de twee verloofd zouden zijn én dat Amy Rose zelf in verwachting zou zijn. Goed nieuws: de twee zijn nog steeds happy together, zagen we al eerder in een zoet filmpje van het stel. Wel gaven Saul en Amy Rose aan niet verloofd en ook niet in verwachting te zijn, om gelijk een einde te maken aan alle roddels.

Doodsangsten

Nu, een aantal maanden later, is Amy Rose zelfs verhuisd naar Zwitserland om met haar lover te zijn. Enne, dat komt goed uit, want Amy Rose stak het niet onder stoelen of banken dat ze enorm fan is van skiën. Des te gekker was het dan ook toen ze erachter kwam dat ze last heeft van vreselijke hoogtevrees. Ai!

Zo deelt ze op haar TikTok dat ze afgelopen weekend een hiketocht aan het maken was door de Zwitserse bergen. Maarre, dat ging allesbehalve goed. Zo staat ze doodsangsten uit naarmate ze steeds verder omhoog gaat. Ze is zelfs zó bang dat ze helemaal overstuur aan de kant van de berg staat.

@amyrosedebruijn Meidennn wat VERSCHRIKKELIJK 🥲#hoogtevrees #tijdvoorwijn #help #huilen ♬ Dino Song - Mr. Popolo

"POV: je komt erachter dat je enorme hoogtevrees hebt, maar je woont in Zwitserland", zo zet ze dan ook in de video. Ha! Gelukkig kan er dus toch nog een grapje vanaf.

Bron: RTL Nieuws, TikTok | Beeld: TikTok, Winter vol Liefde