Ahw! Sofia Richie deelt intieme gender reveal met haar volgers

'Ik ben zó enthousiast', aldus een trotse mommy to be.

Nog niet zo heel lang geleden maakte Sofia Richie bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje samen met haar man Elliot. Maar dat was zeker nog niet alles. Het 25-jarige model maakte niet heel lang erna bekend wat het geslacht is van hun kindje. Exciting!

Intieme gender reveal

In een té lieve TikTok-video maakten Sofia en Elliot op een mooie wijze bekend wat het geslacht van hun kindje is. Enne, niks geen bombastische gender reveal. Het stel deed het op een intieme, mooie manier, waarbij alleen zij en hun hondje te zien zijn in de video. “Sorry to all my neighbors for the horrifying scream 😅”, laat Sofia dan ook weten in de caption.

@sofiarichiegraingesorry to all my neighbors for the horrifying scream 😅♬ original sound – Sofia Richie Grainge

Hoewel het eigenlijk al bekend was dat de twee een meisje verwachten, kon Sofia het niet laten om te delen hoe het stel erachter kwam dat ze een dochter krijgen.

In de video zien we dan ook dat Elliot een confettikanon in zijn handen heeft. En wanneer de confetti afgaat zien we allemaal roze snippers door de lucht vliegen. Met een harde gil laat Sofia dan ook haar enthousiasme zien en rent heen en weer. “Oh my God! Ik ben zó enthousiast!”, zegt ze huilend en springend van geluk. Aaahw!

Getrouwd

Sofia en hubby Elliot zijn sinds 2021 samen en in 2022 ging Elliot op één knie voor Sofia en vroeg hij haar ten huwelijk. De twee zijn in april 2023 getrouwd in het zuiden van Frankrijk. Voordat Sofia een relatie kreeg met Elliot is ze drie jaar samen geweest met Scott Disick.

Voor Sofia’s vader Lionel is het de tweede keer dat hij opa wordt. Sofia’s zus, Nicole, heeft al een dochter van zestien.

Bron: TikTok @sofiarichiegrainge | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws