Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Sofia Richie zwanger van eerste kindje

Aaahw!

2023 Baby2Baby Gala - LA

Sofia Richie heeft gisteren heugelijk nieuws op haar Instagram gedeeld, want ze is zwanger! Het 25-jarige model maakte het nieuws bekend door een prachtig kiekje van haar al growing baby bump te delen.

Goede steun

Sofia straalt in het nieuwste nummer van Vogue met een prachtig zwangere buik. Ze vertelt in het blad dat ze er al vrij vroeg achter kwam dat ze zwanger was en dat haar man Elliot haar in de eerste weken goed gesteund heeft. "[Elliot] is zo'n lieve jongen, hij wil altijd mijn emoties en verwachtingen beschermen, dus hij liet me even zitten en zei: 'Als deze negatief zijn, wees dan niet boos. Ons moment komt nog wel. Toen we alle drie de testen tegelijk deden, waren ze allemaal positief."

Meisje

De dochter van Lionel Richie kijkt erg uit naar de komst van haar kleine spruit. "Onze harten zijn gevuld met zo veel liefde! Bedankt voor jullie steun! Ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk van dit leven", zegt ze. Ondanks dat ze erg veel zin heeft om haar kindje te ontmoeten, vindt ze de zwangerschap ook best eng. En juist daarom hield ze het al die tijd geheim. Naar verluidt krijgt Sofia een meisje.

Getrouwd

Sofia en hubby Elliot zijn sinds 2021 samen en in 2022 ging Elliot op één knie voor Sofia en vroeg hij haar ten huwelijk. De twee zijn in april 2023 getrouwd in het zuiden van Frankrijk. Voordat Sofia een relatie kreeg met Elliot is ze drie jaar samen geweest met Scott Disick.

Voor Sofia's vader Lionel is het de tweede keer dat hij opa wordt. Sofia's zus, Nicole, heeft al een dochter van zestien.

Bron: RTL Nieuws, Vogue | Beeld: NL Beeld, Instagram