Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck naar het ziekenhuis met pasgeboren zoon: 'Trek aan de bel'

'Liever te vaak dan een keer te laat. ❤️', aldus de kersverse mama.

Premiere Liefde Zonder Grenzen

Hoewel een aantal weken geleden het geluk niet meer op kon bij Sem de Coninck en haar vriend Jason toen hun zoontje Kik werd geboren, sloeg dat afgelopen week toch over in bezorgdheid. Het ging namelijk niet zo goed met baby Kik, waardoor ze meteen werden doorverwezen naar het ziekenhuis.

Naar het ziekenhuis

Op haar Instagram-stories vertelt Sem wat er aan de hand was: "Even schrikken maar gelukkig is achteraf alles oke! 🍀", begint ze haar verhaal. "We gingen naar de huisarts en vanuit daar werden we doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Na verschillende onderzoeken en een nachtje blijven is er gelukkig uitgekomen dat er niks ergs aan de hand was en we Kik even goed in de gaten moeten houden om te kijken wat zijn temperatuur de komende dagen doet."

Met haar verhaal wil ze ook nog een duidelijke boodschap meegeven aan kersverse mama's: Koorts bij pasgeboren baby's hoort niet, dus wat ik hierbij even wil meegeven, houdt het goed in de gaten en mocht je het niet vertrouwen, trek aan de bel! Liever te vaak dan een keer te laat. ❤️" True that!

Voor het eerst ouders

Begin deze maand maakte het stel via Instagram bekend ouders te zijn geworden van een zoontje. “Onze lieve kleine Kik is geboren op 9 januari 🤍”, deelde Sem bij een aantal pure beelden van de bevalling. We zagen een stel supertrotse ouders met hun kersverse kleine spruit. Te lief!

Bron: Instagram @semdeconinck | Beeld: NL Beeld, Instagram @semdeconinck