Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Bevestigen Gigi Hadid en Bradley Cooper hiermee dat ze aan het daten zijn?

Ze werden hand in hand gespot in Londen.

De geruchten gaan al even de ronde dat Gigi Hadid en Bradley Cooper met elkaar aan het daten zijn. Voor alle fans van het 'stel': de twee zijn onlangs hand in hand in het openbaar op de kiek gezet! Betekent dit dat de celebs serieus aan het daten zijn?

Geruchtenmolen

Gigi verbrak haar relatie met voormalig One Direction-lid en vader van dochtertje KhaiZayn Malik in 2021. Deze public break-up bracht het een en ander teweeg tussen de twee, maar inmiddels lijkt Gigi daar lang en breed overheen te zijn. Haar vermeende nieuwe lover? Bradley Cooper!

Nu beide single zijn en er af en toe over de twee wordt gepraat, is het zeker geen wonder dat de geruchtenmolen ineens overuren aan het draaien is. Toch bleef het alleen bij speculeren. Maarre, toen kwam daar recent ineens een foto naar buiten!

Hand in hand

Gigi Hadid en Bradley Cooper werden hand in hand gespot in Londen, te midden van hun wervelende romance! Hadid en Cooper hebben de relatie nog niet bevestigd, maar het is kinda obvious dat de twee er niet langer meer een geheim van maken, zo blijkt foto's die zijn gepubliceerd door onder meer Page Six. Oeh!

Een setje

Het stel uit New York city werd donderdag al samen op het vliegveld van Londen gepspot. Bradley moet in de Britse hoofdstad zijn voor een evenement rond zijn film Maestro. Toch gingen er al veel eerder geruchten de ronde dat de twee het goed met elkaar zouden kunnen vinden. Ze werden begin oktober voor het eerst samen gezien, ongeveer een maand nadat naar buiten kwam dat Gigi en Leonardo DiCaprio niet langer aan het daten zouden zijn.

Volgens bronnen heeft het model Bradleys moeder al meerdere keren gezien en zou de acteur een huis hebben gekocht vlak bij de familieboerderij van de familie Hadid. OMG: dit nu al ons favoriete koppel van 2024!

Bron: Page Six | Beeld: NL Beeld