Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk! Diva is één van de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken

'Ik ben opgegroeid met Spuiten en Slikken.'

premiere ZOOP - De Reunie

Diva kennen we van haar deelname aan De Bachelor en Echte Meisjes in de Jungle, maar binnenkort is de realityster ook in een nieuw tv-programma te zien. Gisteren maakte BNNVARA namelijk bekend dat Diva één van de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken is!

Nieuwe presentator

Gisteren werd bekendgemaakt dat niemand minder dan Ralph de Boer, Roos Haarsma en Diva Brons de nieuwe presentatoren van Spuiten en Slikken zullen zijn. Zij vervangen Jurre Geluk en Emma Wortelboer, die het programma maar liefst zeven jaar lang hebben gepresenteerd.

Droom die uitkomt

Diva heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. "Ik ben opgegroeid met Spuiten en Slikken", laat ze weten in een verklaring. "Als 14-jarige puber met een grote mond riep ik altijd dat ik later bij BNNVARA ging werken, want daar kon je tenminste jezelf zijn. Dat deze droom nu werkelijkheid wordt, had ik nooit kunnen bedenken. Ik heb heel veel zin om samen met Roos en Ralph de werelden binnen seks en drugs te ontdekken en mensen te inspireren zichzelf te zijn."

Programma's

Op 23 januari zullen Roos, Ralph en Diva voor het eerst samen te horen zijn in De Spuiten en Slikken Podcast. Naast de podcast-serie zullen we Roos gaan zien in het programma Klopt Da Wel Of Nie Dan waarin ze zal testen of producten wel doen wat ze beloven. Ralph gaat in het programma Ralph's Blind Date verder met het programma Jurre's Date, waarin hij in gesprek gaat met bijvoorbeeld mensen met een alcoholverslaving of iemand die seksverzorger is. Aha!

Bron: RTL Nieuws, BNN Vara | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Rhenen/20230713 - Première ZOOP de Reünie, in Ouwehands Dierenpark Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Diva Brons