Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow! Huis van Mean Girls-Regina George staat te koop voor 20 miljoen dollar

Aan het leven als een Mean Girl hangt een flink prijskaartje...

Een absolute filmklassieker uit de zero's is zonder twijfel Mean Girls. Op dit moment draait er een nieuwe versie van deze kaskraker in de bioscopen, maar laten we vooral niet vergeten hoe iconisch het origineel was. Herinner je je de adembenemende villa van opper-Mean Girl Regina George nog? Dit optrekje staat nu te koop, al moet je daar wel héél diep voor in de buidel tasten...

Weet je nog?

In de film zagen we hoe Mean Girl-Regina George met haar moeder en zusje in een prachtige villa woonden. Regina's cool mom paradeerde in een opvallend, knalroze huispak door het huis, terwijl haar zusje de woonkamer claimde om de buikdanseressen op tv na te doen. Het huis van Regina was werkelijk 'fetch'. En dit huis, dat voor de shots van de buitenkant werd gebruikt staat momenteel te koop!

De villa

Wat dat grapje mag kosten? Voor een bescheiden bedrag van circa 20 miljoen dollar word je de trotse eigenaar van dit luxueuze onderkomen met maar liefst 13 slaapkamers, 14 badkamers en 1672 vierkante meter aan grond. Bovendien biedt de bijbehorende garage ruimte voor maar liefst zes auto's. En als we het Amerikaanse Storeys moeten geloven, staat dit pareltje al best een tijd te koop. Zelf een kijkje nemen? Dat kan!

Commercial

Hoewel de cast van de nieuwe Mean Girls-film volledig vernieuwd is, werden de actrices van het origineel onlangs nog gespot in verdacht roze outfits. Toen werd er nog volop gespeculeerd dat de originele actrices uit de tienerhitfilm tóch zouden terugkeren in de nieuwe Mean Girls-film. Maarre, niks bleek minder waar te zijn. We weten inmiddels namelijk waar de ladies mee bezig waren, namelijk een supermarktreclame. Wait, what?

Ja, je leest 't goed. Mean Girls-actrices Lindsay Lohan (Cady Heron), Amanda Seyfried (Karen Smith) en Lacey Chabert (Gretchen Wieners) waren te zien als de volwassen versies van hun rollen in de populaire film uit 2004. Het leukste aan de commercial? Het verhaal speelde zich af op hun oude middelbare school.

Mean Girls 2

In Mean Girls 2 geeft comédienne Tina Fey een nieuwe draai aan de moderne klassieker Mean Girls. Cady Heron (Angourie Rice) is nieuw op school en wordt toegelaten tot de top van de sociale voedselketen: het elitegroepje van populaire meiden dat “The Plastics” wordt genoemd. In de trailer hieronder krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Het langverwachte tweede deel van Mean Girls is vanaf 10 januari te zien in de bioscoop. Wij zijn benieuwd hoe de nieuwe 'Cady' zich staande weet te houden in de jungle die American High School heet, te midden van alle Mean Girls. Ga jij 'm kijken in de bios?

Bron: Veronica, Ze, Grazia archief | Beeld: Mean Girls