Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: The Real Housewives of Amsterdam maken zich klaar voor de reünie

'Oeh, schat. Er gaat zoveel drama komen.'

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zit er helaas alweer op - al hebben we aanstaande donderdag natuurlijk nog wel de reünie tegoed. We hebben wederom enorm genoten van alle avonturen en drama, en hopen stiekem al op een derde seizoen. Maar ook de reünie heeft nog genoeg juice voor ons in petto, als we de Housewives mogen geloven!

Reünie

Aanstaande donderdag is het dan zover: de reünie van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. De eer was wederom aan Carlo Boszhard om deze aflevering te presenteren en eerder lichtte hij al een tipje van de sluier op van wat we kunnen verwachten. “De eerste reünie van The Real Housewives of Amsterdam verliep chaotisch”, blikt hij terug in zijn column. “Hoe krijg je ook meer dan vier uur vol drama nog enigszins begrijpelijk als meer dan de helft eruit gemonteerd moet?” legt de presentator uit. “Maar het tweede seizoen van het grote succes op Videoland voelde anders.”

“Dus begon ik met goede moed aan de presentatie van een nieuwe reünie. Zo’n afsluiting mag bij zo’n programma schuren, maar moet ook verbinden”, vindt Carlo. “En daar stonden we dan na afloop, alle dames en ik elkaar omhelzend. Er waren inmiddels zoveel tranen gevallen”, verklapt de presentator. “Nee, het ging niet over een vlek in een Gucci-tas, maar over de echt relevante dingen in het leven.” Oei...

De housewives

Maar ook de Housewives zelf hebben iets te zeggen over de reünie waar iedereen naar uitkijkt. Op het Instagram-account van Videoland laten ze weten waar we ons onder andere op kunnen voorbereiden. Hoe Djamilla zich voelt vlak voor ze de studio in gaat voor de reünie? "Alsof je een beetje een boksring ingaat", aldus de Housewife. Djamilla maakt zich klaar om haar mede-Housewives eens flink aan de tand te voelen wat betreft de ondankbaarheid richting haar op Mallorca.

Maria verwacht dat het feit dat nieuwkomer Tamara nog een appeltje te schillen heeft met Susanna, nog voor flink wat opschudding kan zorgen tijdens de reünie. Hoewel Susanna daar op haar beurt maar weinig zin in lijkt te hebben. "Ikzelf heb daar weinig behoefte aan. Dat heb ik ook meerdere malen laten weten", verklaart de blondine. Maar ook Maria zelf zou graag in gesprek gaan met Djamilla, aangezien zij volgens haar ook niet helemaal eerlijk is geweest. Kortom: het is een rommeltje, aldus Housewife Cherry-Ann. "We hebben afgesproken dat we allemaal het achterste van onze tong laten zien", deelt Tamara tot slot mede. Dat belooft wat...

Wij kunnen nu al helemaal niet meer wachten! Morgen is het zover, op donderdag 11 januari verschijnt de reünie van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland waarbij alle dames zullen aanschuiven. Zet het in de agenda!

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs