Dee van der Zeeuw deelt prachtig kiekje van groeiende babybump

'Half way there', schrijft Dee bij de foto.

Dee van der Zeeuw en lover Lars Gerbrands gaan door een bijzondere periode. De twee verwachten een kindje samen en dat is aan Dee inmiddels goed te zien. De beauty deelt op Instagram namelijk een prachtige foto van haar groeiende babybump. 

‘Half way there’

Half way there’, schrijft Dee bij de foto van zichzelf in de spiegel. Op de foto zie je het babybuikje van Dee al flink groeien. “Hoewel de eerste weken van zo’n zwangerschap vooruit kruipen zijn alle clichés waar, ineens vliegt de tijd! Ik ben ondertussen de 20 weken gepasseerd en dus over de helft van de zwangerschap!”, schrijft ze bij de foto.

Gender reveal

Waar menig BN’er het geslacht van hun little one met confetti en roze of blauwe taarten bekend maakt, kiezen Dee en Lars ervoor om dit niet te doen. “Nou hebben wij, tegen alle gewoontes van deze tijd in, geen gender reveal gedaan en ik merk dat dat nog voor wat vragen zorgt dus nogmaals: we verwachten in september een meisje! 💗

Dee laat weten dat ze zich goed voelt. “Op wat maagzuur en rugpijn na kan ik echt optimaal genieten van een groeiende buik en zelfs al van het getrappel daarbinnen! Iedere dag zegt ze wel een aantal keer gedag en het is zo’n fijn gevoel. Het voelt af en toe nog onwerkelijk maar we zitten écht op een roze wolk and I LOVE IT!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Extra bijzonder

Het goede gevoel dat Dee ervaart, is er niet altijd geweest. Afgelopen november maakte de influencer bekend maakte dat ze drie miskramen heeft gehad. Met een openhartige video op Instagram deelde Dee destijds haar heftige verhaal. “Dit is nieuws wat je eigenlijk niet wilt delen, maar wat helaas wel de werkelijkheid is”, begon ze onder de post.

“2021 zou het jaar worden waarin wij ouders zouden worden. Je kent de risico’s, je weet dat het niet allemaal vanzelf hoeft te gaan, maar dit verwacht je nooit. Afgelopen jaar hebben wij drie miskramen gehad, waaronder een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ervan uitgaande dat het ‘de volgende keer’ wel goed nieuws zou zijn, hebben we dit een jaar lang voor ons gehouden”, schreef Dee. 

Bron: Instagram @dee | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws