Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esmee Ipema over nieuw seizoen EMIDJ: 'Ben niet bang voor escalatie'

'Ik denk dat er een stuk of vier normale meiden tussen zitten, maar de rest is bij voorbaat al afgeschreven', onthult de twin over het nieuwe seizoen.

Nu we inmiddels weten dat terror twin Esmee Ipema terugkeert in het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, zijn we natuurlijk allemaal benieuwd hoe ze het dit keer gaat doen. In gesprek met RTL Boulevard vertelt ze alvast wat we kunnen gaan verwachten.

Reünie

Vorig jaar deed Esmee ook al mee aan EMIDJ, maar ze moest vroegtijdig het programma verlaten, omdat ze door een duw van Louisa lelijk op haar elleboog was gevallen. Door de val in het rijstveld raakte haar elleboog uit de kom en scheurde ze haar pees.

Esmee was lang boos op Louisa, maar tijdens de reünie van het programma bood Louisa haar excuses aan. “Ik vind het heel spijtig dat dit heeft moeten gebeuren. Ruzie maken of vechten zit totaal niet in mij. Ik hoop dat jullie het mij vergeven en ook mijn goede kanten kunnen zien”, vertelde ze Esmee. Esmee besloot Louisa te vergeven en de twee maakten het goed met een omhelzing.

Vergeven

Maar wat vindt Esmee er écht van dat Louisa ook weer terugkeert naar de jungle? "Ik kan wel gaan lopen liegen, maar echt leuk vind ik het niet", geeft ze toe. "Ik heb het wel vergeven. Het is ook niet dat ik nog boos ben. Ik weet dat ze me niet bewust van de berg af wilde duwen. Maar of ze mij nou wel of niet van de berg af heeft geduwd, ik vind haar gewoon geen leuk persoon."

Afgeschreven

Of ze bang is dat het dit seizoen ook weer uit de hand loopt? Daar is ze duidelijk in. "Nee, daar ben ik niet bang voor. Juist omdat het vorig jaar wel is gebeurd. Ik weet zeker dat Louisa niet meer met me gaat vechten." Ziet de terror twin het dan wel voor zich dat ze vriendinnen kan worden met andere meiden? "Ik vind ze echt verschrikkelijk. Ik denk dat er een stuk of vier normale meiden tussen zitten, maar de rest is bij voorbaat al afgeschreven." Oei!

Bron: Love Reality | Beeld: NL Beeld