Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dochtertje Laura Ponticorvo naar het ziekenhuis: 'Hopen dat het vanzelf overgaat'

'Ben echt wel tien jaar ouder geworden in de afgelopen vijf dagen'

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Laura Ponticorvo heeft een aantal moeilijke dagen achter de rug. Haar dochtertje Giulia kampte namelijk met pijnklachten en moest daarom naar het ziekenhuis. Laura legt in haar Instagram Stories uit wat er aan de hand is.

Onderzoeken

Laura schrijft in haar Instagram Stories dat Giulia al een poos kampte met hoge koorts. De parents vertrouwden dit toch niet helemaal en namen Giulia mee naar het ziekenhuis voor onderzoek. Na heel veel onderzoeken kwamen de dokters tot de conclusie dat de kleine meid in ieder geval geen blaasontsteking had. "Ergens heel blij natuurlijk, maar wat is het dan?", schrijft Laura.

Volgens de artsen kon het te maken hebben met de nasleep van buikgriep. "Geen idee of dit het is. Nu is het letterlijk uitzitten en hopen dat het vanzelf overgaat. Zolang ze geen bloed heeft bij haar ontlasting en niet braakt wordt er dus geen verder onderzoek gedaan", legt Laura verder uit. "Ben echt wel tien jaar ouder geworden in de afgelopen vijf dagen." Inmiddels lijkt het iets beter te gaan met de kleine Giulia en kan ze weer wat eten en drinken.

Zoontje

Naast dochtertje Giulia heeft Laura nog een kindje, Cinco. Het kleine mannetje kwam op 28 juni dit jaar ter wereld  “Daar ben je dan lieve Cinco💙 Geboren op 28 juni en dat betekent gewoon dat ik je helemaal heb mogen voldragen. Gewoon 39 weken en 5 dagen. Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven.. een gezond knulletje die is gegroeid in een gezond lijf zonder de vergiftiging🙏🏼”, schreef Laura destijds op Instagram.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • 23-05-2023, Pathe Tuschinski, Amsterdam, NLD. De Nederlandse premiere van The Little Mermaid. Op de foto: Laura Ponticorvo. Foto: BrunoPress/David Heukers