Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's

Je hoeft je niet te vervelen.

PFW - Street Style

Het lange weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke pannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Bezoek Real Skin Care

Real Skin Care opende onlangs haar eerste boutique in Amsterdam. Eerder had Real Skin Care alleen een webshop, maar nu kun je de natuurlijk (huid)verzorging en parfum ook in hun boutique bemachtigen. Extra leuk: de boutique is gevestigd naast De Negen Straatjes, dus je kunt meteen lekker gaan shoppen.

Waar

Laurierstraat 168

1016 PS Amsterdam

Wanneer

Donderdag tot en met zaterdag 12.00 - 19.00 uur.

©Alina Krasieva Photography

Kijk Maestro

Bradley Cooper produceerde samen met Martin Scorsese en Steven Spielberg het liefdesverhaal van de dirigent en componist Leonard Bernstein en actrice Felicia Montealegre Cohn Bernstein. We volgen de twee dertig jaar en al snel blijkt dat het leven met de briljante dirigent niet altijd even gemakkelijk is...

Nu te zien op Netflix en in de bioscoop.

Haal oliebollen bij Oma Coby

Het doel van de 97-jarige Oma Coby? Zoveel mogelijk oliebollen verkopen. De opbrengst wil ze gebruiken om samen met Stichting De Tijdmachine een ‘Gouwe Ouwe’ feestje te houden voor 1.500 eenzame ouderen. Voor dit partijtje worden de kantines van bejaardentehuizen omgetoverd tot kroegen in jaren ’60 en ’70 stijl. De oliebollen van Oma Coby kun je online bestellen, maar je kunt ze ook op speciale pick-up locaties ophalen (maar dan liever ook eerst online je bestelling plaatsen).

Waar & wanneer:

Zaterdag 30 december bij Theater Amare in Den Haag

van 12:00 tot 15:00 uur

Zondag 31 december bij Tapmarin in Amsterdam.

Van 12:00 tot 14:00 uur

Lekker voor de tv

Na de kerstdrukte is het ook fijn om een dagje te nietsen. Doe je dat graag vanaf de bank met een goede serie of film? Dan tippen we graag het drieluik Moordpillen, een serie van Dionne Slagter waarin de YouTuber onderzoekt hoe de wereld van ADHD-pillen in elkaar zit, want veel mensen die niet eens een recept voor deze medicatie hebben, grijpen ernaar. Studenten bijvoorbeeld, om wakker te kunnen blijven om te studeren. De serie is nu te streamen op NPO Start en vanaf 3 januari is wekelijks een aflevering te zien op NPO3.

Beeld: NL Beeld