Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe vergaat het Shanta in Echte Meisjes in de Jungle zonder Joël?

Hoe gaat de realityster de jungle overleven zonder haar grote liefde?

The wait is almost over! Over een paar dagen gaat er namelijk een gloednieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle van start – en wij kunnen niet wachten. Eén van de nieuwe deelnemers is Shanta, die we natuurlijk nog kennen van haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave met Joël. Maarre, hoe gaat ze het redden zonder haar grote liefde in de jungle?

Shanta en Joël

Afgelopen seizoen gingen Shanta en Joël de ultieme relatietest aan in Temptation Island: Love or Leave. Het stel was een van de meest besproken koppels van dat seizoen, en dat had alles te maken met de jaloezie van Shanta. Dat ze jaloers aangelegd is, is een understatement. Wanneer haar vriend alleen al naar een andere vrouw keek, werd ze helemaal gek. Toch is hun deelname niet voor niets geweest en bleek hun liefde sterker dan verwacht, want ze wisten Temptation te overleven als koppel. Ondanks dat Joël nu ook veel aandacht krijgt van vrouwelijke volgers op the gram, is hun relatie sterker dan ooit en zijn ze nog steeds happy together.

De jungle in

Hoewel Shanta en Joël onafscheidelijk zijn, heeft de beauty het afgelopen zonder toch echt een tijdje zonder haar grote liefde moeten stellen voor de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. Daarvoor reisde ze af naar de jungle van Suriname, waar Shanta samen met Famke Louise, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Louisa Janssen en natuurlijk: Michella Kox! Ook Esmee Ipema krijgt dit seizoen een tweede kans en als extra verrassing voor de dames maakt Vonneke Bonneke haar opwachting aan het einde van de eerst aflevering!

Zonder Joël

Dat Shanta een tijdje zonder haar grote liefde was? Daar zag ze helemaal niet tegenop. Ook was de realityster niet bang dat Joël zich zou misdragen in 'zijn tijd alleen'. "Dat komt helemaal goed", zegt ze in Road to the Jungle. Shanta verwacht bovendien niet dat de andere ladies moeite met haar zullen hebben. Ook Imen, die we kennen van Love Island, denkt dat Shanta weg zal blijven van de drama. "Ik verwacht juist dat Kelly van der Veer voor drama gaat zorgen. Ze is niet op haar mondje gevallen." Wij kunnen in elk geval niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat!

Echte Meisjes in de Jungle is vanaf maandag 1 januari te zien bij Videoland. 

Bron: RTL | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs