Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Valerio licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

'Er zijn wel ruzies geweest'

Nog een paar weekjes en dan gaat het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle weer van start. We hebben inmiddels al een trailer kunnen zien en die belooft veel goeds, maar wat kunnen we volgens presentator Valerio Zeno allemaal nog meer verwachten?

Nieuw seizoen

The wait is almost over! Vorig seizoen zagen we hoe twaalf meiden afreisden naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan. Het programma zat boordevol drama, drama en nog eens drama en daarmee werd het programma razend populair. We kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen, dat op 18 december van start zal gaan. Dit keer in Suriname, waar het ooit allemaal begon.

Presentator Valerio twijfelde vorig jaar niet toen hij werd gevraagd om het programma te presenteren. "Ik heb ja gezegd omdat ik in eerste instantie dacht: het verschil tussen mij en die meiden is zo groot dat het daarom misschien weleens heel erg leuk kan gaan worden. En dat bleek ook zo te zijn. Dus ik zou zo nog eens voor tien seizoenen tekenen", vertelt Valerio.

Drama, drama, drama

Vorig seizoen zat boordevol drama en dat zal dit seizoen ook weer het geval zijn. "Dit jaar was het drama in Suriname. Er is dit seizoen niet gevochten, maar dat vind ik een heel goed teken, want dat kan nooit de bedoeling zijn. Maar er zijn wel ruzies geweest, waarbij meisjes mij verrast hebben. Bij mij zijn ze soms heel anders dan wanneer ze onderling in de jungle zijn."

Hoewel de meeste dames in dit seizoen nieuw zijn, doen er ook weer een aantal oude bekenden mee. Zo krijgt Louisa Janssen een tweede kans nadat ze vorig seizoen werd weggestuurd na een ruzie met Esmee Ipema. "Ze verdient toch een tweede kans. Zij heeft één keer een woordenwisseling gehad met iemand dat ik wel merkte dat (…) er toch wel een soort handrem opzat."

Ook Michella Kox keert dit seizoen weer terug en Valerio was dit keer zelfs onder de indruk van haar. "Het is even schrikken, maar soms zette ze zelfs haar beste beentje voor. (…) Ik heb het idee dat Famke Louise heel lang in haar hoofd tot tien geteld heeft, maar dat hou je geen drie weken vol.." Oh my!

Bron: RTL, Love & Reality | Beeld: Videoland