Djamila blikt vooruit op The Real Housewives-reünie

'Ik ga daar lekker zitten en wie er wat te zeggen heeft, mag het doen'

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is nog in volle gang. Met dubbel zoveel afleveringen kunnen we dit jaar extra lang genieten van alle avonturen en drama rondom de Amsterdamse high society. Enne, dan kunnen we ons ook nog eens opmaken voor wederom een spraakmakende reünie. Djamila blikt bij RTL Boulevard alvast vooruit.

No hard feeling

“Je hebt best wel veel meiden tegen je. Maria, Tamara… Ja, twee eigenlijk. Bij de rest valt het wel mee. Of Kimmylien nu ook”, stelt Fawry als hij Djamila spreekt bij de Dutch Reality Awards. “Maar ja, Kimmy, dat zijn haar feelings“, reageert Djamila. Zelf heeft ze namelijk geen problemen met de andere meiden. “Ik heb serieus geen hard feelings, whatsoever.”

Reünie

Djamlia kijkt dan ook niet op tegen de reünie. “Ik ga de reünie in met een dikke glimlach. Hoe je het ook wendt of keert, maken we een show”, stelt ze. “En we zijn al een aantal maanden verder qua opnames. Ik ben weer helemaal terug in m’n zen”, legt ze uit. “Dus nee hoor, ik ga daar lekker zitten en wie er wat te zeggen heeft, mag het doen. Maar goed, ze hoeven er ook niet allemaal te lang over door te gaan, want daar heb ik helemaal geen tijd voor.” Duidelijk!

De ontbijt-gate

Iets wat ongetwijfeld weer op tafel komt is het ontbijt – of het ontbreken daarvan – tijdens hun girlstrip op Mallorca. Volgens de meiden was er bij Djamila thuis de laatste dag namelijk helemaal geen ontbijt. Wat ze daar zelf over te zeggen heeft? “Nou ja, zoals ik al aangaf, volgens mij eet ze (Tamara, red.) zelf niet. Dus waarom heb je ontbijt nodig zou ik zeggen”, grapt ze. “Maar goed, er was wel ontbijt, alleen bepaalde dames wilden niet brood eten van de dag ervoor. Er kwam uiteindelijk gewoon ontbijt. Het was alleen een uurtje later. Men doet alsof er geen ontbijt was, maar dat was er wel.”

Wij kijken in elk geval enorm uit naar de reünie, maar eerst kunnen we nog een paar weken genieten van de reguliere afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam!

Bron: RLT Boulevard | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws