Perfect voor de feestdagen: Gall & Gall verkoopt glitterwijn

Oh my!

Het feestseizoen staat voor de deur en dat betekent: de ultieme reden om overal glitters in te verwerken! Vind jij de nodige glitter & glamour in je outfit, haar en make-up nog niet genoeg? Gall & Gall verkoopt nu hét drankje voor de feestdagen, namelijk een heuse glitterwijn. Zo geef je niet alleen je look, maar ook je drankje een sparkly touch.

Glitter, glitter en nog eens glitter

December staat bekend als een van de meest hectische maanden van het jaar, maar tegelijk is het ongetwijfeld ook de meest sfeervolle maand. Twinkelende lichtjes sieren de straten, kerstbomen staan in vol ornaat in onze woonkamers, en laten we de heerlijke dinertjes hier en daar niet vergeten!

Met de feestdagen op komst, staat deze extra feestelijke musthave in één klap bovenaan onze wishlist. Onderstaande TikTokkers testten het drankje al even voor je uit.

@melissadoomstx Do it!!✨✨✨ #glitterwine #aviva #wine #sparklingwine #partytime #fancy #glitters ♬ stream escapism – #1 worth it. stan

@tumasahiละมุน🍾♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Je scoort de sprankelende wijn voor nog geen tientje en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren – waaronder zelfs roze en blauw! Dat is toch te leuk?

Nog een musthave voor de feestdagen

Wil jij je kerst- of oudejaarsfeest helemaal compleet maken? Sla dan ook gelijk deze prosecco pong van de HEMA in, waar we eerder al eens over schreven. Ja, je hoort het goed: beer pong, maar dan met prosecco in plaats van bier. Een geniaal idee, want niet iedereen is nu eenmaal fan van een pilsje. Prosecco pong werkt exact hetzelfde als beer pong, met alleen twee verschillen: het bier wordt vervangen door prosecco, en de iconische rode bekertjes door gezellige proseccoglazen.

Wil je helemaal de blits maken op kerstavond of NYE-party bij jouw thuis? Dan combineer je deze twee gave musthaves en schenk je deze glitterwijn bij prosecco pong. De wijn is tenslotte mousserend. Cheers!

Bron: Fem-fem, Gall & Gall, TikTok | Beeld: Pexels

Laatste nieuws