Perfect voor de feestdagen: HEMA verkoopt prosecco pong

Voor alle niet-bierliefhebbers onder ons!

We houden wel van een spelletje – en een drankje! – op z’n tijd. Dat maakt beer pong het ultieme gezelschapsspel tijdens een avondje drinken. Maarre, de fanatiekelingen onder ons die niet zo’n fan zijn van een ‘potje’ bier, slaan zo’n match vaak stilzwijgend over. Goed nieuws: HEMA verkoopt nu prosecco pong! En met de feestdagen op komst, staat deze extra feestelijke musthave in één klap bovenaan onze wishlist.

Hema

Cappuccino tompouce, pepernotenbier en paaseitejes in zo ongeveer alle mogelijke smaken: je kunt het zo gek niet bedenken, of de HEMA verkoopt het. Nu hebben we weer iets nieuws ontdekt bij onze favoriete winkel, namelijk prosecco pong. Ja, je hoort het goed: beer pong, maar dan met prosecco in plaats van bier. Een geniaal idee, want niet iedereen is nu eenmaal fan van een pilsje.

Prosecco pong

Prosecco pong werkt exact hetzelfde als beer pong, met alleen twee verschillen: het bier wordt vervangen door prosecco, en de iconische rode bekertjes door gezellige proseccoglazen. Bij het pakket krijg je een set van 12 plastic bekers, 3 pingpongballen en een pak spelkaarten. Met de kaarten kun je ook andere spellen spelen. Het enige dat je zelf moet regelen, is een goed humeur en een lekkere fles (of flessen) prosecco. Je bemachtigt de set voor slechts €6,50 in de winkel óf online.

Spelregels

Voor wie de spelregels van beer/prosecco pong is vergeten, hier nog even een kleine opfrisser:

  1. Zet op een langwerpige tafel aan beide uiteinden een driehoeksopstelling van de proseccoglazen neer en vul deze met een klein laagje prosecco.
  2. Vervolgens probeer je om de beurt het balletje in één van de glazen aan de andere kant van de tafel te gooien. Hierbij moet het balletje eerst stuiteren.
  3. Heb je raak gegooid? Dan moet je tegenstander het desbetreffende glas prosecco opdrinken.

Bron: Kookfans, Favor Flav, Hema | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws