All you need is … glitters en pailletten!

It's festive season!

Het feestseizoen staat voor de deur en bij NIKKIE hebben ze álles wat jij nodig hebt om in stijl te stralen! Pailletten en glitters zijn de manier om jouw outfit een feestelijke touch te geven en NIKKIE heeft de perfecte items om jouw party look helemaal af te maken.

Glitter en glamour

Of het nu de feestdagen zijn of gewoon een gezellig avondje uit, glitter is nooit uit de mode. Nikkie Plessen brengt dit jaar opnieuw de magie met schitterende party items waarin je wil dansen tot in de vroege uurtjes. Van glittertops tot sprankelende jurken, NIKKIE’s party collectie biedt de perfecte mix van glamour en stijl.

Voor degenen die geen tijd willen verspillen aan het nadenken over hun feestoutfit, heeft NIKKIE de perfecte oplossing: co-ord sets. Of je nu de voorkeur geeft aan de stijl van Blair Waldorf of gaat voor de ultieme glitterset, NIKKIE maakt het gemakkelijk én leuk om er feestelijk uit te zien.

Grauwe winterdagen opvrolijken doe je met glitter en glamour. NIKKIE moedigt aan om party items te combineren met de items die jij al in jouw kast hebt hangen, zoals een jeans of zwarte blazer. Hierdoor is jouw outfit perfect voor alle gelegenheden. Voeg een glitter tas en een paar hakken toe om jouw look compleet te maken.

Houd je het liever subtiel? NIKKIE biedt ook basic items met een glitter-touch, zodat je jouw outfit ook casual kunt dragen! Dus, waar wacht je nog op? Geen december zonder glitters en pailletten!

Bron & Beeld: NIKKIE

Laatste nieuws