Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Videoland deelt releasedatum en eerste beelden Echte Meisjes in de Jungle

Drama incoming!

Het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle was één groot succes. Het duurde dan ook niet lang of er werd een nieuw seizoen aangekondigd. Waar Videoland eerder de deelnemers al aan ons bekendmaakte, delen ze vandaag juicy eerste beelden én maken ze bekend wanneer we het nieuwe seizoen mogen verwachten. Spannend!

Echte Meisjes in de Jungle

The wait is almost over! Vorig seizoen zagen we hoe twaalf meiden afreisden naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan. Het programma zat boordevol drama, drama en nog eens drama en daarmee werd het programma razend populair. We kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Videoland heeft vanochtend eindelijk bekendgemaakt wanneer we voor de buis kunnen kruipen. Enne, dat is eerder dan verwacht!

Nieuw seizoen

Omcirkel 1 januari maar groots in je agenda, want dan gaat het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle van start! Een grandioos begin van het nieuwe jaar, zo kunnen we wel opmaken uit de korte teaser die Videoland vanochtend deelt.

''(🚨 Geluid aan op eigen risico! 🚨) Van Sinterklaas, voor jou: de eerste beelden van Echte Meisjes in de Jungle! Vanaf 1 januari te zien, als je het aandurft... 🐍'', luidt de caption van de streamingsdienst op Instagram.

Aan de eerste beelden te zien kunnen we ons weer opmaken voor een seizoen vol gevloek, getier, strijdlust en natuurlijk een hoop memorabele reality momenten. The drama continues! 

We kunnen het ons haar niet voorstellen, maar mocht het je na deze spraakmakende teaser nog even ontgaan zijn, de cast bestaat dit jaar uit niemand minder dan Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi, Kelly van der Veer, Louisa Janssen en natuurlijk: Michella Kox!

Reacties

Uit de reacties onder de post blijkt wel dat wij niet de enige zijn die niet kunnen wachten op de afleveringen. In de comments wordt er al enthousiast gereageerd op de eerste beelden. "OMGGGGG ZIN INNN😍😍😍😍😍", schrijft Nick Eshuis. "😂😂😂😂😂", schrijft Real Housewife Djamila. En: ''Wat leuk 😂❤️'', lacht Michella Kox weg. Wij zijn mega benieuwd!

Echte Meisjes in de Jungle is vanaf 1 januari te zien bij Videoland. 

Bron en beeld: Videoland