Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien we Michella Kox terug in Echte Meisjes in de Jungle?

De realityster vertelt tegen welk bedrag ze weer mee zal doen.

In een nieuwe aflevering van Realitea is Michella Kox te gast. Tijdens een gesprekje in het theehuis wordt de realityster gevraagd tegen welk bedrag ze weer mee zal doen met Echte Meisjes in de Jungle. Daar hoeft de brunette niet lang over na te denken. Zullen we haar terugzien in een nieuw seizoen?

Echte Meisjes in de Jungle

Michella was een van de twaalf dames die in het seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien was. Echter was het niet voor één keer. De diva heeft al twee keer meegedaan aan het programma. "Ik wilde deze ervaring niet missen. In eerste instantie dacht ik: hell no! Maar mijn dochter zei: 'Mama, als je het niet doet en je ziet het op tv, dan krijg je spijt'", vertelde Michella eerder in een interview met Grazia.

Na haar eerste deelname riep Michella dat ze nooit meer mee zou doen, maar niets is minder waar. Ook in het tweede seizoen van Echte Meisjes in de Jungle was de brunette weer te zien. "Klopt, maar ik ben impulsief. Destijds dacht ik dat echt, maar je vergeet gewoon hoe het was. Al wist ik niet meteen weer waarom ik het haatte toen ik er weer was. Ik hou niet van de jungle. Ik vind het niet leuk om niet naar de wc te kunnen – je moet daar gaan zitten kakken in een bosje – en om niet te kunnen douchen. Verschrikkelijk!"

One million

In een nieuwe aflevering van Realitea is Michella te gast. Tijdens een gesprekje in het theehuis vraagt Farja Farvardin, aka Fawry not Sawry, aan haar voor welk bedrag ze weer mee zal doen met Echte Meisjes in de Jungle. Daar hoeft de brunette niet lang over na te denken. "One million euro", zegt ze. "Hou toch op", grapt Farja. Toch vertelt Michella dat het wel ongeveer bij een halve ton komt. "Een halve ton?", vraagt de presentator. "Ja zoiets, daarbij. Maar ik ben niet gevraagd", zegt ze. Fawry vertelt dat hij wel een foto van haar op JuiceChannel voorbij zag komen. "Ja, maar JuiceChannel heeft niet altijd gelijk", stelt ze.

Michella en Louisa werken mee

De realityster is te zien in menig televisieprogramma, want na het succes van Echte Meisjes in de Jungle kon een eigen serie voor Michella en Louisa niet uitblijven. En die serie kwam er: in Michella en Louisa werken mee (te zien op Videoland) staken de ladies hun handen uit de mouwen en gingen bij allerlei bedrijven aan de slag waar een groot personeelstekort is.

"Tegen wie moet ik klagen voor een nieuw seizoen Michella en Louisa werken mee?", vraagt Fawry. "We willen seizoen 2." Michella antwoordt: "Ja, maar ik ga niet werken. Zal ik heel eerlijk zeggen? Louisa doet alles, ik durf niks. Dat vind ik best wel heftig. Is heel leuk met Louisa werken en ik heb echt een hele leuk tijd gehad, maar ik ga geen stront ruimen. Louisa vindt dat niet erg." Aha!

Bron: Grazia archief, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld