Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong onthullen naam zoontje

Wat een prachtige naam.

Onlangs maakte John de Jong het heugelijke nieuws bekend dat het zoontje van Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong is geboren. De vader van Frenkie wilde het delen van de naam overlaten aan zijn zoon en schoondochter, en liet daar dan ook weinig over los. Inmiddels hebben de kersverse ouders de naam van hun kleine gedeeld op Instagram.

Zoon

Afgelopen maandag maakte John de Jong bekend dat zijn kleinzoon is geboren. “We hebben hem vandaag voor het eerst gezien. Ik hem heb vanmiddag voor het eerst in mijn armen gehad. Dat is een prachtig moment natuurlijk; het is een prachtig mannetje”, deelde John trots met Radio 538-dj Frank.

De naam van het jongetje maakte John niet bekend. “Dat willen ze denk ik zelf doen”, zei hij daarover.

Miles

Inmiddels is de naam van het kindje geen geheim meer. Zo hebben Mikky en Frenkie zojuist op Instagram de naam van hun zoon gedeeld: Miles de Jong. Daarbij bevestigen dat het kindje op 21 november is geboren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Eerder liet John weten dat het heel bijzonder is dat zijn kleinzoon op 21 november is geboren. Dit is namelijk het rugnummer van Frenkie. De voetballer koos dit nummer, omdat dit de geboortedag is van zijn opa. “En dat is altijd zijn nummer gebleven.”

Felicitaties

Nu Frenkie en Mikky het prachtige nieuws op Instagram hebben gedeeld, regent het felicitaties. “Gefeliciteerd 🙏🏽💙”, schrijft Ronnie Flex. “Congrats!!!!🔥🔥❤️❤️”, reageert Kaj Gorgels. Ook Demi de Boer, Anna Nooshin, Davy Klaassen, Juultje Tieleman en vele andere laten een lieve reactie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws