Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Vandaag is je geluksdag!

Dit belooft veel goeds!

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Lucky you! Vandaag, vrijdag 1 december is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Tweelingen: 21 mei – 21 juni

Profiteer er nog even van, dat je eigen planeet Mercurius vooruitloopt tot 13 december. Je hebt heldere doelen voor ogen en dan is het goed om deze nu te realiseren, voordat de vertraging weer in gang wordt gezet.

Twijfel niet aan jezelf. Voelt het goed, dan mag je erop vertrouwen dat je hier door de kosmos in gesteund wordt. Zie je als single een aantrekkelijk persoon op je pad verschijnen, toon dan interesse. Dit kan een supermatch worden!

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) |Beeld: Netflix, Erika Kuenka (I Hate Christmas)

Laatste nieuws