Dames opgelet: je kunt je nu aanmelden voor De Bachelor 2024!

Monica Geuze deelt dat de ideale man is gevonden!

Monica Geuze deelde eind oktober het nieuws dat ze op zoek was naar de nieuwe Bachelor. Inmiddels is de ideale man gevonden en kunnen dames die op zoek zijn naar de ware zich nu aanmelden voor het programma.

De nieuwe Bachelor

“Ik ben op zoek naar de ideale man”, deelde Monica in oktober. Even leek het erop dat Monica de nieuwe Bachelorette zou worden, maar dat bleek – helaas voor alle vrijgezelle mannen – niet het geval. Gelukkig had ze wel ander leuk nieuws. Zo deelde de presentatrice dat er een nieuw seizoen van De Bachelor aankomt en dat ze daarom op zoek was naar de ideale man.

“Voor het nieuwe seizoen van De Bachelor zijn we op zoek naar… De Bachelor himself”, deelde ze destijds. “Je weet wel, zo’n man die lief, leuk, avontuurlijk, aantrekkelijk, romantisch, succesvol… Je weet wel, gewoon zo’n man die echt alles heeft”, omschreef ze de perfecte nieuwe kandidaat.

Ideale man gevonden

Inmiddels is de ideale man gevonden! “Lieve dames, wij hebben de ideale man gevonden”, deelt Monica in een video op het Instagramaccount van Videoland. “Lief, leuk, grappig, aantrekkelijk, sexy, succesvol. Echt werkelijk waar, het hele pakket.”

Voor wie deze omschrijving als muziek in de oren klinkt, hebben we goed nieuws: je kunt je namelijk nu aanmelden om mee te doen aan het programma. “Dus ben jij op zoek naar de man van je dromen? Meld je dan nu aan voor De Bachelor.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Zie jij het romantische avontuur wel zitten? Je kunt je aanmelden via Videoland.nl/debachelor.

Eerdere seizoenen

In eerdere seizoenen van De Bachelor(ette) zagen we Tony Junior, Thomas van der Vlugt, Gaby Blaaser en Sylvia Geersen. Voor Sylvia kon het avontuur niet beter eindigen, zij is namelijk nog steeds samen met Joris. Ondanks dat er even diverse geruchten de ronde deden over haar relatie, zijn de twee nog helemaal verliefd op elkaar. “Ik houd heel erg veel van Joris en Joris van mij”, deelde het model vorige maand met RTL Boulevard.

Wel deelde Sylvia dat de twee het niet altijd makkelijk hebben gehad, omdat hun liefdesavontuur op televisie begon. “We zijn natuurlijk op elkaar gegooid. Het leek wel alsof we uitgehuwelijkt waren. Dus eigenlijk hebben we alles overgeslagen wat je normaal doet als je gaat daten.” Ook hebben de twee door Joris’ baan een langeafstandsrelatie. Iets wat ook niet altijd makkelijk is. “Maar ik ben geen opgever en hij ook niet”, deelde Sylvia daarover. Onlangs was Joris weer op Nederlandse bodem en hadden de twee weer quality time samen. “Dus ik ben heel erg blij om hem weer te zien. En om te gaan daten met hem! Wat je hoort te doen als je een relatie hebt.” Awh!

Bron: Videoland | Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws