Goals: bij HEMA scoor je nu een roze gourmetstel

Deze wil je hebben!

De feestdagen staan voor de deur! Voor veel mensen staat kerst onlosmakelijk verbonden met gourmetten. Is dat bij jou ook het geval en ben je nog op zoek naar een trendy gourmetstel? Run, don’t walk naar HEMA! Daar hebben ze namelijk een roze (!) gourmetstel voor een spotprijsje in het assortiment. En geloof ons: deze wil je hebben!

Gourmetten tijdens de feestdagen

December staat bekend als een van de meest hectische maanden van het jaar, maar tegelijk is het ongetwijfeld ook de meest sfeervolle maand. Twinkelende lichtjes sieren de straten, kerstbomen staan in vol ornaat in onze woonkamers, en laten we de heerlijke dinertjes hier en daar niet vergeten!

Voor die gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie hoef je natuurlijk niet altijd urenlang in de keuken te staan. Een cozy gourmetavond is altijd een goed idee! En wat deze avond nóg gezelliger maakt, is dit spotgoedkope roze gourmetstel van HEMA.

Gourmet raclette set 2 personen - HEMA
Beeld: HEMA

Eigenschappen

Dit roze gourmetstel van HEMA voegt een extra vleugje stijl toe aan jouw feestdagen dit jaar. Met een grillplaat van 21,5 x 8,5 centimeter en twee handige pannetjes, biedt dit compacte juweeltje alles wat je nodig hebt voor de ultieme gourmetervaring. Het product bevat ook twee spatels, zodat je direct aan de slag kunt. Het gourmetstel is geschikt voor twee personen en dus ook te gebruiken voor als je een keer wat anders wilt organiseren tijdens een date night met je grote liefde.

Voor degenen die wat meer gasten aan tafel willen verwelkomen, heeft HEMA ook een zes-persoonsvariant voor slechts €30. En ook voor de liefhebbers van roze is er goed nieuws: het tweepersoons gourmetstel schaf je aan voor slechts €25. Wees er snel bij, want in veel HEMA-filialen is dit pareltje helaas al uitverkocht. Online is-ie gelukkig nog wel verkrijgbaar!

Bron: Kookfans, HEMA | Beeld: Selling Sunset (Netflix)

Laatste nieuws