Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musthave: dit warmtekussen van HEMA voor de koude wintermaanden

Run don't walk naar HEMA!

Ben jij ook zo'n typische koukleum die altijd zoekt naar manieren om warm te blijven tijdens de koude wintermaanden? Wij begrijpen dat helemaal! Enne, toevallig hebben we de ideale oplossing ontdekt. HEMA heeft sinds kort namelijk een fantastisch oplaadbaar warmtekussen in hun assortiment. Bovendien ziet het er ook nog eens leuk uit in je interieur.

Extra beetje warmte

Het warmtekussen van HEMA heeft maar liefst drie verschillende warmtestanden. Ja, ja, aan luxe geen gebrek! Dus, of je nu verlangt naar wat subtiele, extra warmte, of het gevoel wilt hebben dat je in een sauna bent beland, met dit kussen kan het allemaal. Bovendien kun je het warmtekussen maar liefst 7-9 uur lang gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het kussen ineens 'uitvalt' en stopt met je warm houden.

Makkelijk in gebruik

Wellicht vraag je je nu af: 'Maar hoe zit het met het comfort?' Nou, daarover hoef je je al helemaal geen zorgen te maken, want dit warmtekussen is gehuld in een heerlijk zachte hoes die perfect thuis past op jouw bank of bed. En er is meer: mocht je je maaltijden graag op je bank verorberen en per ongeluk wat morsen op het kussen, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt de hoes namelijk heel makkelijk verwijderen en in de wasmachine stoppen. Zo blijft je warmtekussen altijd heerlijk fris en schoon.

Bestellen

Dus of je nou een echte koukleum bent, of gewoon toe bent aan wat extra warmte of comfort: dit kussen gaat jou de koude dagen doorhelpen. Je kunt het kussen hier bestellen. Het blijkt helaas wel dat de kussens erg gewild zijn, aangezien ze inmiddels tijdelijk uitverkocht zijn op de website van HEMA.

Neem daarom maar van ons aan: run don't walk naar je dichtstbijzijnde HEMA en zorg dat je het warmtekussen nog kunt bemachtigen.

Bron: Fem Fem | Beeld: Adobe Stock