Deze bizarre nieuwe datingshow is een mix van MAFS en Expeditie Robinson

Wat gebeurt er als je twee pasgetrouwde wildvreemden op een onbewoond eiland dropt?

We kunnen geen genoeg krijgen van datingshows als Married At First Sight, Temptation Island en Love Island. En hoewel nieuwe seizoenen hiervan nog even op zich laten wachten, is er toch een leuke nieuwe datingshow op komst! Het fascinerende format Gestrand op Honeymoon Island is namelijk in de maak. Enne, ze zoeken nog singles!

Gestrand op Honeymoon Island

Er is iets aan trouwen met een onbekende wat ons fascineert. En we smullen van mensen die gedropt worden op een onbewoond eiland… Goed nieuws! Videoland komt met een datingshow die hier volledig op is gebaseerd. Een soort Married At First Sight meets Expeditie Robinson, dus. Oeh!

Gestrand op Honeymoon Island is een format waarin singles niet alléén met elkaar trouwen zonder dat ze elkaar kennen, maar ook nog eens samen gedropt worden op een onbewoond eiland. Wait. What?! Dat belooft wat! Enne, in België is dit concept al een enorme hit.

Zenuwslopend, zwoel, of juist heel casual: we vragen ons af hoe daten op een onbewoond eiland eraan toe gaat. We kunnen ons zo voorstellen dat je ideale first date waarschijnlijk niét zonder je meest fancy outfit en een lekker hapje en drankje plaatsvindt… Toch leer je elkaar wel gelijk op een intieme manier kennen, zonder afleiding van buitenaf. Bijkomend voordeel: je kunt gelijk peilen of je potentiële partner over een beetje survival skills bezit.

Singles gezocht

Iets voor jou? Goed nieuws: singles die dit avontuur aandurven, kunnen zich nog aanmelden! “Ben jij single, hou je van avontuur en ben je op zoek naar de juiste persoon om dat mee te delen? Dan is dit je kans om mee te doen aan een paradijselijk liefdesavontuur, ver weg van de bewoonde wereld. Samen met de man of vrouw van je dromen, zoek je uit of de vonk overslaat. En als je dat samen overleeft, weet je dat het goed zit”, klinkt het.

Wanneer we de popcorn erbij kunnen pakken en Gestrand op Honeymoon Island kunnen streamen op Videoland, is nog niet bekend. Wij kunnen alvast niet wachten!

Bron: RTL Boulevard, Videoland | Beeld: VTM2

Laatste nieuws