Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze films en series verschijnen in december op Videoland

Dat wordt weer genieten!

Geloof het of niet, maar over twee weken is het alweer december! De gezelligste maand staat weer voor de deur. Maar niet alleen de feestdagen maken de laatste maand van het jaar zo gezellig, want in de winter lekker onder een dektentje op de bank liggen met een goede film of serie? Dat is ook genieten! Wij zetten daarom op een rij welke titels je in december op Videoland kunt verwachten.

Alter Ego

Spanning, dood en liefde. Alter Ego is een high concept mystery drama serie die zich afspeelt in een unieke wereld waarin de dood zich tussen de bevolking begeeft om haar taak te volbrengen: het aanraken van diegenen wiens ‘laatste uur’ vanaf dat moment geslagen is. In haar schuilplaats, de internationale Salvator Bank, hebben de vele klonen van de dood maar één gedaante. Die van een jonge stijlvolle roodharige vrouw. Zodra de klonen zich onder ons begeven, nemen zij de gedaante van hun alter ego aan, die voor elke kloon verschillend is. De dood is meedogenloos, aantrekkelijk en niet te stoppen.

Alter Ego is vanaf 4 december te streamen bij Videoland.

Eerste Hulp Bij Kerst

Kerstavond. Eindelijk een paar dagen vrij na de drukste tijd van het jaar. Even staat alles in het teken van gezellig samenzijn bij de kerstboom, genieten van een overdadig kerstdiner, cadeautjes uitpakken, kerstkransjes eten. Maar niet voor iedereen; voor het zorgpersoneel op de spoedeisende hulp gaat het werk altijd door. Het ziekenhuis kent geen pauzeknop om tot rust te komen. Op Kerstavond is voor Lily, Ben, Yannick en Shanti de nachtdienst nog maar net begonnen. Ook al zijn ze er beslist niet voor hun lol, de wereld heeft buiten de ziekenhuismuren nog maar weinig te bieden. Allemaal zijn ze Kerstavond ontvlucht. Om erger te voorkomen.

De Videoland Original speelfilm 'Eerste Hulp Bij Kerst' is vanaf 6 december te streamen bij Videoland.

Sleepers S2

De wereld van Martin staat op instorten wanneer zijn vrouw Noura achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Hij moet alles op alles zetten om niet ontmaskerd te worden en tegelijkertijd is de druk uit de onderwereld nog nooit zo groot geweest. Zijn moeder Ans staat op het punt van oorlog met een grote, zeer gewelddadige internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem haar te helpen en verder te gaan dan dat ze ooit hebben moeten gaan. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin en kan hij zijn collega’s niet meer vertrouwen. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld?

De Videoland Original 'Sleepers' is vanaf 15 december wekelijks te streamen bij Videoland. 

Winter Vol Liefde

Deze winter komt RTL 4 voor het eerst met Winter Vol Liefde, van de makers van B&B Vol Liefde. Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon, die hun hart verwarmt. Wie durft er over de grens te kijken en maakt het wintersprookje compleet? Extra leuk: net als B&B Vol Liefde is ook Winter Vol Liefde een week vooruit te streamen bij Videoland.

Winter Vol Liefde is vanaf 18 december elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

Naast de films en series die we hierboven hebben uitgelicht, is er natuurlijk nog véél meer te streamen bij Videoland in december. Onder meer Love Island Australië seizoen 5, Celblok H seizoen 1 tot en met 4, Candy & Bonita, Married at First Sight UK seizoen 8 en natuurlijk de All You Need is Love Kerstspecial kun je ook verwachten.

Bron: Videoland | Beeld: William Rutten / Rob Jacobs