Op deze datum weten we wie de nieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren zijn

We kunnen weer smullen van een zomer vol liefde!

B&B Vol Liefde was deze zomer dé kijkcijferhit op de televisie. Hoewel het derde spraakmakende seizoen helaas alweer afgelopen is, kunnen we gelukkig nu al uitkijken naar het nieuwe seizoen, want de gloednieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren zullen op déze datum bekend gemaakt worden. We can’t wait!

Nieuw seizoen

Het kan je niet ontgaan zijn: B&B Vol Liefde was deze zomer een enorm succes. En jawel, er komt een vierde seizoen van B&B Vol Liefde aan. Zo was in het afgelopen seizoen aan het eind van aflevering 27 een oproep aan nieuwe single B&B-eigenaren te horen. “Ben jij als alleenstaande B&B-eigenaar op zoek naar liefde? Is jouw buitenlanddroom werkelijkheid geworden, maar wil je die met iemand delen? Meld je dan snel aan voor een nieuw seizoen vol liefde”, hoorden we de voice-over zeggen. Hiermee werd dus bevestigd dat er een vierde seizoen aankomt. Yes!

Startdatum

De populaire zomerhit B&B Vol Liefde keert – uiteraard in de zomer van 2024 – terug op de buis én op Videoland, enne: wij kunnen écht niet meer wachten. Natuurlijk is het als eerst de vraag welke B&B-eigenaren dit keer het liefdesavontuur aangaan, en daarom hebben we goed nieuws. Wie de gloednieuwe B&B Vol Liefde-eigenaren zijn, is namelijk te zien in B&B Vol Liefde: De Aftrap op donderdag 14 december bij RTL4. In deze kick-off-aflevering zullen de eigenaren zichzelf voorstellen en kunnen ze niet wachten om hun ware liefde te vinden.

Winter Vol Liefde

Maar voordat we weer kunnen smullen van een zomer vol liefde, gaan we eerst nog genieten van veel romance in Winter Wonderland. Want na het grote succes van de zomereditie kan het liefdesavontuur in de winter eigenlijk niet uitblijven. De makers van B&B Vol Liefde en Boer zoekt Vrouw hebben daarom een nieuw programma weten te maken: Winter Vol Liefde. In het nieuwe datingprogramma worden single dutchies gevolgd die ons kikkerlandje hebben verlaten om hun dromen na te jagen in het buitenland. De kandidaten hoeven niet per se een B&B te hebben, maar zijn bijvoorbeeld aan de slag gegaan als ski-leraar, hebben een restaurant geopend of organiseren husky sledetochten in de winterse gebieden.

Winter Vol Liefde gaat – natuurlijk – in de winter van start. Op 18 december kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen juicy content met hopelijk véél romantiek op RTL4.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws