Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dít zijn de genomineerden voor Reality Doorbraak bij de Dutch Reality Awards

*Tromgeroffel*

Over twee weken is het zover: dan vindt voor de allereerste keer de uitreiking van de Dutch Reality Awards plaats. Aan Grazia de eer om vandaag de vijf genomineerden in de categorie Reality Doorbraak 2023 bekend te maken. Komen ze:

Dutch Reality Awards

Mocht je het gemist hebben, dit jaar vindt voor het eerst de uitreiking van de Dutch Reality Awards plaats. Een gloednieuwe awardshow speciaal voor realityliefhebbers, realityprogramma's én realitysterren. "Reality TV is al jaren onderdeel van de Nederlandse televisie en maakt met onder andere een Televizier-Ring nominatie voor B&B Vol Liefde ook furore in mainstream televisiekijkend Nederland", aldus de organisatie. "De Dutch Reality Awards is hét event waar de Nederlandse realityster de waardering krijgt die hij/zij verdient."

Reality Doorbraak 2023

De prijzen worden uitgereikt in vijf categorieën: Beste Reality Programma 2023, Reality King 2023, Reality Queen 2023, Reality Hoogtepunt 2023 en Reality Doorbraak 2023.

Enne: heel leuk nieuws, want wij mogen de vijf genomineerden bekendmaken die kans maken op een Dutch Reality Award voor Reality Doorbraak 2023! En de genomineerden zijn... Antonio Holsken (Bij ons op het kamp), Mitchel Viljeer (Mitchel aan de Maas), Louisa Janssen (Louisa en Rowan op de camping), Michella Kox (Echte meisjes in de jungle) en Olof Ormeling (B&B Vol Liefde). Namens Grazia allemaal van harte gefeliciteerd met jullie nominatie!

Benieuwd wie er genomineerd zijn in de andere vier categorieën? Ga dan snel naar de socials of website van de Dutch Reality Awards. 

Stemmen

Is jouw favoriete realityster of -programma genomineerd? Dan is het nu tijd om te stemmen! Vanaf vanavond (15 november) om 19.30 uur kun je stemmen op wie er volgens jou de award voor Reality Doorbraak 2023 – óf een van de andere prijzen – verdient. Stemmen is mogelijk tot en met 27 november.

De winnaars van de Dutch Reality Awards 2023 worden op vrijdagmiddag 1 december bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking om 16.00 uur in Beeld & Geluid, Hilversum. Spannend!

Beeld: NL Beeld