Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zou Monica Geuze ooit zelf De Bachelorette willen zijn?

Ook vertelt ze welk programma haar presentatie-voorkeur heeft: De Bachelor of De Bachelorette.

Monica Geuze hield menig realitylover eventjes voor de gek toen ze zonder enige context verscheen in een promofilmpje van De Bachelor. Veel mensen vroegen zich dan ook af of de presentatrice herself de nieuwe bachelorette zou worden. Helaas is daar niets van waar, maar presenteert ze wél het nieuwe seizoen van De Bachelor, waar ze eerst op zoek gaan naar een geschikte man. Maarre, zou de presentatrice zelf ook graag een keer aan de andere kant willen staan? In gesprek met RTL Boulevard geeft ze antwoord.

Dilemma

Als RTL de brunette een dilemma voorlegt over welk programma ze het liefst presenteert: De Bachelor of De Bachelorette, kiest ze toch voor De Bachelor. "Dan kies ik voor De Bachelor, want dat ga ik nu voor het eerst presenteren. Ik vond het grappig dat mensen op basis van een promofilmpje dachten dat ik zou meedoen aan De Bachelorette, zo was dat filmpje ook bedoeld. Maar nee dus! Ik presenteer het dit jaar wel weer. Een mooi programma. Ik heb ook Love Island en Temptation Island gepresenteerd, maar die zitten toch meer in de guilty pleasure-hoek."

Monica als De Bachelorette

"De Bachelor en De Bachelorette zijn wat serieuzer", geeft ze toe. "Het is al bijzonder dat één iemand zich kwetsbaar opstelt, en al helemaal dat twintig anderen dat ook doen en – met camera's erbij – uitzoeken of er liefde kan ontstaan. Twee mensen die verliefd op elkaar worden, dat is gewoon leuk om naar te kijken."

Ook vertelt de presentatrice of ze zichzelf ooit zou kunnen zien als bachelorette. "Of ik zelf ooit zou meedoen? Nee, ik heb niet het idee dat dat voor mij de manier is om een relatie te beginnen", stelt ze. "Uitzoeken of je elkaar leuk vindt zou ik niet in het openbaar willen doen, maar juist privé."

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld