Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

André Hazes geeft hometour in zijn prachtige stulpje

Ook onthult hij zijn grote toekomstdroom.

Met de komst van zijn tweede documentaire The Next Chapter is André Hazes het onderwerp van gesprek. Maarre, dat is niet het enige waar de zanger de headlines mee haalt. Zo deelde hij afgelopen weekend op zijn Instagram-account een hometour van zijn nieuwe woning.

Hometour

"Ik woon hier pas twee maanden, en ik heb hier pas twee keer op gezeten", onthult de zanger als hij de zithoek laat zien in het eerste deel van zijn hometour. "Dit nodigt niet uit om op te gaan zitten, en dat is het doel", biecht hij dan ook op. Ook begint Dré over zijn droom om in het buitenland te gaan wonen aan de hand van een aantal boeken. "Het is ooit mijn droom om in het buitenland te wonen. En dit zijn allemaal plekken waar ik iets mee heb", wijzend naar de boeken op de plank waar allerlei mooie plekken op staan. "Dus het zou wel kiezen worden, maar ooit."

Kunstwerk

Ook laat hij een prachtig kunstwerk zien van Dré met zijn vader André Hazes. "Toen ik hier ging wonen heeft een kunstenaar mij benaderd en die wilde me heel graag een cadeau doen. En aangezien ik al zo weinig samen met mijn vader heb, vond ik het heel tof om hem zo'n rol te geven in mijn huis. Want ik besef me heel goed dat ik dit allemaal aan hem te danken heb." Enne, natuurlijk heeft Dré nog veel meer te laten zien, dus we wachten met smart op een part 2!

Documentaire

In de eerste documentaire gaf André zich helemaal bloot en deelde hij eerlijk hoe hij de afgelopen jaren heeft gedeald met zijn verslavingen. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. In het nieuwe driedelige vervolg zien we hoe André het leven oppakt nu hij zijn verslaving achter zich heeft gelaten.

Op Instagram deelde André recent de eerste beelden van het vervolg van zijn documentaire, genaamd Andre Hazes: The Next Chapter. “Vanaf 18 november komt er wekelijks een aflevering van deel twee van mijn docusoap. Hoe pak ik het leven op na het vechten tegen mijn verslavingen. Hoe ga ik om met tegenslagen, met hoogtepunten en dieptepunten. Deze 3 afleveringen zijn voor de mensen die geloven dat het licht altijd wint van het donker door hard aan jezelf te werken, in jezelf te geloven, en te doen wat jij voelt wat voor jou goed is. Je hebt maar 1 leven. En ik ook ❤️”, luidde de caption bij de post.

Bron: Grazia archief, Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld