Zien: André Hazes uit de kleren op Instagram

Oeh la la!

André Hazes is terug van weggeweest en is druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Daarvoor brengt hij veel tijd door in de studio, al doet hij dat niet altijd met kleren aan. Op Instagram deelt hij namelijk een reeks kiekjes, waarbij de derde foto wel héél weinig aan de verbeelding over laat.

Steamy kiekje

Inmiddels is André weer helemaal back on track en heeft hij zelfs al nieuwe muziek uitgebracht. De weken vliegen dan ook voorbij voor de zanger. Daarom heeft hij gisteren een kleine recap op Instagram geplaatst van de afgelopen week, om zijn volgers op de hoogte te houden van zijn werkzaamheden. “Hoe was jouw week?”, luidt de caption.

Maarre, de derde foto in de carrousel is wel héél pikant. We zien André namelijk poedeltje naakt op een stoel zitten in zijn studio. De steamy foto is ook zijn volgers niet ontgaan, want in de comments gaat het bijna nergens anders meer over. “Hoeveel mensen zullen er hebben ingezoomd op foto 3 😂”, schrijft iemand. En: “Waarom lig je bloot op de bank?”, vraagt een andere volger zich af. Ha!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Nieuw huis

Op andere beelden in de post zien we dat er volop wordt gewerkt aan Andrés nieuwe huis. Volgers wensen hem dan ook veel geluk met zijn nieuwe stulpje. “Lekker hoor ☺️ gefeliciteerd met je nieuwe huis 🏠 veel (woon)plezier 🧡”, klinkt het massaal.

Bron: Instagram @andrehazes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws