Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Romy Monteiro showt 'babybelly' op Instagram: 'Surprise'

Echter neemt ze haar followers flink in de maling.

Romy Monteiro is als zangeres, presentatrice én actrice wel gewend om voor de camera’s te staan. Met haar stralende ogen, prachtige lach en een body to die for is ze absoluut een natural voor elke camera. Zo deelt de beauty regelmatig schitterende kiekjes op Instagram, maar neemt ze haar followers nu flink in de maling met een foto van een 'babybelly'.

Babybelly

Romy is met recht een triple threat te noemen: ze kan zingen, dansen én acteren. En dan hebben we het nog niet eens over haar prachtige looks gehad. Haar Instagram staat vol met de meest mooie kiekjes. Echter neemt ze vandaag haar volgers flink in de maling en poseert ze in haar Instagram Stories met een 'zwangere buik'.

Surprise

"Surprise", schrijft Romy bij het kiekje waarop duidelijk een babybelly te zien is. Omdat ze meteen overspoelt wordt met felicitaties, deelt ze al snel dat het gaat om een prothese. De heuse babybelly is van Noa Zwan, die de rol van Demi in Goede Tijden Slechte Tijden speelt. Romy is dus niet in verwachting, maar probeert de babybuik van Noa even uit. Zelf heeft ze namelijk ook in de soapserie gespeeld en vervulde ze de rol van Indra. "'Indra' days in GTST!🎥 Naar draaien in de sneeuw alsof het lente is (bevriezen in panty dus) en @noazwan’s zwangere buik even overnemen. Mooie tijden ♥️" luidt de caption bij een leuke throwback op Instagram. Wat leuk!

Kinderwens

In Beau Monde vertelde Romy al eerder over haar grote wens om moeder te worden. "Graag zou ik een gezinnetje krijgen. Ik wil al mijn hele leven moeder worden, weet van jongs af aan welke kinderwagen de beste is en welk dopje op welk speentje hoort. Ik volg ook allerlei moederblogs. Ik vind het moederschap fantastisch. Als ik zie hoeveel liefde mijn moeder uit onze band haalt… Mijn leven is er nu nog niet geschikt voor, maar wie weet over vijf jaar hopelijk wel. Moeder worden lijkt me het mooiste wat er is."

Bron: Grazia archief, RTL Boulevard, Instagram @romymonteiro | Beeld: NL Beeld, Instagram @romymonteiro