Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Nieuw seizoen De Verhulstjes vanaf vandaag op Videoland

De leukste familie van België is weer terug op de buis!

We spreken namens een heel groot deel van Nederland als we zeggen dat onze zuiderburen in De Verhulstjes onze harten hebben gestolen. Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat we binnenkort een nieuw seizoen konden verwachten van het razend populaire realityprogramma. Enne, we hoeven niet lang meer te wachten want vanavond staat dan ein-de-lijk de eerste aflevering online op Videoland. Yay!

De Verhulstjes

In het realityprogramma De Verhulstjes volgen we al vier seizoenen lang en met veel plezier Studio 100-magnaat Gert Verhulst en zijn familie. Zo hebben we Gert, zijn vrouw Ellen en kinderen Viktor en Marie op wintersport zien gaan naar het Oostenrijkse Sankt Anton in Tirol en waren we getuige van verschillende tripjes naar het prachtige vakantiehuis in Saint-Tropez. Maar ook de meer dagelijkse taferelen binnen het gezin worden vastgelegd, zoals een bezoekje aan de dierenarts met hond Leo, of een ei-bakwedstrijd tussen vader Gert en zoon Viktor. We vinden het allemaal even leuk om naar te kijken!

Seizoen 5

In het vijfde seizoen gaat het gezin wederom op een welverdiende vakantie naar Saint-Tropez. Hier logeren ze weer in de prachtige vakantievilla, die overigens naast die van Brigitte Bardot gelegen is. Daarnaast trekt het viertal de natuur in voor een kampeeravontuur in de schilderachtige Ardèche, een regio waar Gert vaak is wezen kamperen tijdens zijn jeugd. Tot slot volgen we het gezin op een cruise naar Scandinavië.

“Groetjes vanop zee! Want De Verhulstjes vertrekken op cruise door Scandinavië voor een nieuw seizoen dit najaar”, werd er gedeeld op het Instagram-account van Play4. Exciting!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

5 november

En het moment dat we weer kunnen meegenieten met de avonturen van de leukste familie van België, is dichterbij dan je denkt! Vanavond om 21.00 uur staat de eerste aflevering van het vijfde seizoen van De Verhulstjes alweer op Videoland. Aftellen dus!

Bron: Veronica Inside, Grazia archief | Beeld: De Verhulstjes