Winning Wednesday: 2x een outfit van FLURESK

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 2x een outfit van FLURESK weggeven.

FLURESK

We don’t know about you, maar met het aanbreken van de herfst en het ingaan van de wintertijd, hebben we behoefte aan een wardrobe refresh. Nog op zoek naar items om je garderobe mee op te leuken? Dan zit je bij FLURESK goed. De Fall-Winter 2023 collectie van het merk is er een waar je blij van wordt.

Van kleurrijke truien tot blouses met kanten details, tot color blocking vesten, pin stripe blazers, geruite co-ords en jurken met bloemenprint. En dat in allerlei kleuren. Bij het modelabel valt voor ieder wat wils te scoren.

FLURESK

Funky prints & fun details; het zijn de elementen heeft FLURESK hoog zitten. Het in 2021 opgerichte Nederlandse label heeft als wens om collecties te ontwerpen die met een speelse knipoog inspelen op de trends du moment. De mode van FLURESK is daarmee fashionable, speels en open-minded. Verwacht dus veel on-trend kleuren, levendige prints en statement-items. De kledingstukken van FLURESK gaan van de maten 34 tot en met 44.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je herfstgarderobe op te leuken met een setje van FLURESK. Dan hebben we wat leuks voor je. Wij mogen namelijk 2x een FLURESK-outfit weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 7 november. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws