Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jaimie Vaes neemt ‘levenslessen’ Expeditie Robinson nog elke dag mee

'It is really something special'

Gisteravond zaten we weer massaal aan de buis gekluisterd voor een gloednieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Het was er weer één vol verassingen. Zo kwam Jaimie Vaes de dag na de samensmelting met een onverwachte mededeling.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Expeditie Robinson.

Samensmelting

Vorige week was het ein-de-lijk tijd voor de spannende samensmeltingsproef, gevolgd door een welverdiend samensmeltingsdiner. Jaimie Vaes werd er vlak voor de samensmeltingsproef uitgestemd door haar kampgenoten, en verbleef daarom op afvallerseiland. Toch wist ze zich op het laatste moment terug in te vechten in de expeditie, door een bloedstollend duel van Eva Simons te winnen. De overwinningsvreugde bleek echter maar van korte duur te zijn...

Groot gemis

Net als alle expeditieleden, mist ook Jaimie thuis. En dan voornamelijk haar zoontje Lío. De dag na de samensmelting kickt dit gemis ineens extra in en besluit de beauty dat het avontuur erop zit voor haar. Ze roept haar kampgenoten bij elkaar en deelt het nieuws dat ze naar huis gaat. Op Instagram blikt Jaimie nu terug op haar Expeditie Robinson-avontuur.

Beeld: Instagram @jaimievaes

Bijzonder zwaar, bijzonder mooi

"Wow, met een warm hart kijk ik terug naar mijn deelname aan Expeditie Robinson", begint Jaimie op haar Instagram Stories. "Wat een bijzonder zware, maar ook bijzonder mooie ervaring was dit. Ik ben dankbaar voor veel dingen die het leven op een onbewoond eiland me hebben gebracht", schrijft ze. "Maar de voornaamste zijn toch wel de vriendschappen die zijn gemaakt, de momenten die we hebben samen beleefd, die me voor altijd bij zullen blijven, en de levenslessen die ik nog iedere dag meeneem... It is really something special."

Tot slot bedankt Jaimie iedereen 'voor de lieve en vooral positieve berichten'. "Ik lees ze allemaal en ze doen me allemaal zo goed. Dank, dank, dank!!!"

Bron: Instagram @jaimievaes | Beeld: Shotbysud