Jaimie Vaes onthult wat na Playboy en Expeditie Robinson het volgende op haar bucketlist is

'Nu is het tijd voor rust'

Eindelijk kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Expeditie Robinson. Jaimie Vaes is dit jaar een van de kandidaten die het avontuur aangaat, en vertelt ons exclusief over haar deelname én toekomstplannen.

Zelfontwikkeling

Jaimie vertelt dat ze niet lang na hoefde te denken toen ze gevraagd werd voor het programma, omdat het voor haar als de perfect timing was om mee te doen. “Het was het voor mij nooit de intentie om per se Robinson te winnen”, zegt ze. “Ik wilde gewoon heel graag mezelf tegenkomen, een stukje zelfontwikkeling, en een kant van mezelf laten zien die niet gestaged is, en daar is Robinson natuurlijk wel een hele mooie kans voor.”

Bucketlist

Na de heftige periode die ze achter de rug heeft, kunnen we wel stellen dat Jaimie inmiddels weer helemaal on fire is. Vorige maand stond ze op de cover van de Playboy en nu zien we haar in Expeditie. Daarom vroegen we ons af wat het volgende op haar bucketlist is.

“Nadat ik deze dingen heb af kunnen vinken, is het ook wel weer tijd voor een beetje rust”, vertelt ze openhartig. “We gaan de winter weer in, het zomerseizoen op Ibiza is weer voorbij, dus nu is het even tijd voor rust. Daarna gaan we alle creatieve dingen weer oppakken, maar het is nu tijd voor kalmte.” Wat ze wel gaat doen nu ze wat meer vrije tijd heeft? “Genieten met mijn zoontje.” Lief!

Beeld: RTL / Expeditie Robinson

Laatste nieuws