Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow! Zoveel is Eva Simons afgevallen tijdens Expeditie Robinson

'Holy shit'

We kunnen al een tijdje genieten van de spectaculaire avonturen, hongerige weken in de zon en stiekeme bondjes in Expeditie Robinson, want het gloednieuwe seizoen is inmiddels in volle gang. Omdat de BN'ers weinig eten en fysiek zware proeven doen vallen ze natuurlijk flink af tijdens de expeditie, zo ook Eva Simons. Op Instagram deelt het programma hoeveel kilo Eva is afgevallen tijdens Expeditie Robinson.

Afvaller én afvallen

Met een bijzonder mager dieet van héél weinig rijst en meel, zit er voor de expeditieleden absoluut geen feestmaal in op de verschillende eilanden. Niet al te verwonderlijk dus, dat zij tussen de fysieke beproevingen en de continue honger door, behoorlijk wat kilo’s kwijtraken. Op het Instagram-account van Expeditie Robinson zien we dat afvaller Eva op de weegschaal gaat staan en duidelijk verbaast is over haar nieuwe gewicht.

De weegschaal

Na een spannend duel en een uiteindelijk verloren strijd was het voor Eva tijd om afscheid te nemen van het eiland – én dat betekent dat het moment van de waarheid daar was: de weegschaal. "Voor de expeditie woog ik 87 kilo. Ik ben heel benieuwd hoeveel ik ben afgevallen in achttien dagen", deelt de zangeres in een video op het Instagram-account van Expeditie Robinson. Aan haar gezicht is duidelijk af te lezen dat ze behoorlijk is afgevallen. "Oh my god. Gewoon zeven kilo eraf, holy shit. Echt bizar gewoon, hoe snel dat gaat. Ik schrik er wel van. Zeven kilo! Als ik dus gewoon een maand daar had gezeten, was ik gewoon veertien kilo kwijt. Wow dat is echt veel", grapt Eva.

En eerlijk is eerlijk: Eva heeft keihard gestreden, veel doorzettingsvermogen getoond en mag absoluut trots terugkijken op haar avontuur in Expeditie Robinson. You go girl!

Spannende strijd

Het zat Eva niet mee in Expeditie Robinson, want eigenlijk werd ze vanaf aflevering één al uit het spel getrokken. Gelukkig was daar Afvallerseiland, waar de zangeres het wél vol hield. Zo goed zelfs, dat ze uiteindelijk terug mocht naar het hoofdeiland. Helaas kort daarna moest ze toch weer vertrekken naar Afvallerseiland.

Het was een onwijs spannende proef in de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson, waarin Eva, Mark en Jaimie om de laatste twee plekken voor het samensmeltingsdiner streden. Eva en Mark zaten namelijk, voor het oog van expeditieleden, zeventien minuten in een wall sit. Helaas hield Eva het niet langer vol. Ook verloor ze het duel met Jaimie en kreeg ze het vuur niet op tijd aan. "Ik voel me teleurgesteld, maar het is Jaimie ook gegund. Het heeft zo moeten zijn."

Bron: Fem Fem, Instagram @expeditierobinson_rtl | Beeld: Shotbysud