Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen geeft update over relatie met Joris na geruchten over break-up

Is het knappe koppel nog gelukkig samen?

Na niet al te veel geluk op liefdesgebied, was het in het laatste seizoen van De Bachelorette de beurt aan Sylvia Geersen om op zoek te gaan naar the love of her life. We weten inmiddels allemaal dat haar hart in Zuid-Afrika is veroverd; Joris was de gelukkige die er aan het eind van het programma met het model vandoor ging. Maar zijn de lovebirds nog steeds zo gek op elkaar als één jaar geleden?

Scheiding definitief

Vlak nadat bekend werd dat Sylvia de nieuwe Bachelorette zou gaan worden, bleek zij nog getrouwd te zijn met haar Mexicaanse ex-man. Tot voor kort weigerde de man in kwestie te tekenen voor de scheidingspapieren, maar vorige week kwam het model met heugelijk nieuws. “Eindelijk na 7 jaar!!!!”, schreef ze in haar Instagram Stories bij een foto van de brief met het bericht dat ze is gescheiden van haar ex. De twee zijn nu officieel uit elkaar.

Geruchten

Vorig jaar waren we getuige van hoe Sylvia uiteindelijk als een blok viel voor de knappe kapitein: Joris. Vervolgens zagen we regelmatig gezellige kiekjes van het happy couple voorbijkomen op hun Instagram-accounts. De laatste tijd draaide de geruchtenmolen rondom het stel echter overuren. De relatie zou namelijk al een tijd in zwaar weer hebben verkeerd, wat op een gegeven moment zelfs had geleid tot een heuse break-up. 

Relatie-update

In een interview met RTL Boulevard reageert de Rotterdamse beauty op alle wilde geruchten die zich over haar relatie de ronde deden. En wat blijkt? Er is helemaal geen reden tot paniek: de twee zijn nog steeds hartstikke verliefd. "Ik houd heel erg veel van Joris en Joris van mij", begint Sylvia haar verhaal. Wel geeft ze toe dat ze het niet altijd makkelijk hebben gehad, mede doordat hun liefdesavontuur is begonnen op televisie. "We zijn natuurlijk op elkaar gegooid. Het leek wel alsof we uitgehuwelijkt waren. Dus eigenlijk hebben we alles overgeslagen wat je normaal doet als je gaat daten."

Lange afstand

Door het beroep van haar grote liefde Joris, moeten de twee het af en toe lange tijd zonder elkaar doen. Ook dit levert aldus Sylvia de nodige troubles op. "Een langeafstandsrelatie is niet makkelijk kan ik je zeggen. Maar ik ben geen opgever en hij ook niet." Op het moment van het interview is Joris, gelukkig voor Syl, net aan land op Nederlandse bodem. We zien Sylvia's blauwe kijkers oplichten als ze het daarover heeft en zegt: "Dus ik ben heel erg blij om hem weer te zien. En om te gaan daten met hem! Wat je hoort te doen als je een relatie hebt." En zo is het!

Bron: Instagram @rtlboulevard | Beeld: NL Beeld