Shop de trend: déze jeans van H&M gaat viraal op TikTok

Hot and happening!

De koudere maanden zijn weer in aantocht en dat betekent dat het weer tijd is voor heerlijke warme knits, fancy regenlaarzen én een goede jeans. Oftewel: je herfst- en wintergarderobe up to daten! Goed nieuws voor fashion lovers, want H&M verkoopt nu een geweldige jeans. Enne, deze is momenteel helemaal hot and happening op TikTok.

Wardrobe refresh

Hoewel we de regen en koudere temperaturen natuurlijk minder kunnen waarderen, zijn we stiekem ook best blij dat de zomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Want we weten allemaal: een nieuw seizoen betekent een wardrobe refresh.

De kans is erg groot dat jij een aantal denim items in je garderobe hebt hangen. En dat komt goed uit, want ze zijn nog altijd hot and happening. Denim gaat nooit echt uit de mode. Skinny, boyfriend, mom, of straight, een jumpsuit of een spijkerjack, een goed denim item gaat jarenlang mee en je raakt er nooit zat van. Maar een wijde broek kan tegenwoordig absoluut niet ontbreken in je kledingkast, en daar heeft de H&M op ingespeeld.

TikTok

Als het gaat om de beste lifehacks en de nieuwste fashion trends is TikTok de place to be. Regelmatig worden de handigste fashion-, beauty- en lifehacks gedeeld en iedere dag lijkt er wel weer een nieuwe trend viraal te gaan. Ook nu komt TikTok weer eens met een geweldige tip op fashion gebied, namelijk de De 90’s Baggy Regular Jeans van H&M.

@emmivdburg obsessed 🏹 #baggyjeans #hmhaul #hmjeans #autumnfashion #outfitideas #hmtryon #emmivandenburg ♬ Originalton – ˚₊‧ 🎧 ‧₊˚

Baggy jeans

De 90’s Baggy Regular Jeans van H&M gaat helemaal viraal op TikTok – en wij snappen wel waarom. De jeans is onwijs baggy, maar ook strakker te maken door een smal strikceintuurtje. De baggy broek is verkrijgbaar in de kleuren verwassen grijs, verwassen beige en zwart, en is te koop voor maar liefst €40,99. Aangezien de baggy jeans ontzettend groot is, is het slim om één of twee maten kleiner te nemen. Dat wordt rennen naar de dichtstbijzijnde winkel, want de jeans is binnen no-time uitverkocht.

De 90’s Baggy Regular Jeans is onwijs leuk te combineren met een fully oversized sweater, een nette blazer om de look iets chiquer te maken of met een cropped verwassen jasje en een witte longsleeve à la Hailey Bieber. We love it!

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws