Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aahw! Pip Pellens deelt lieve kiekjes met baby

'Being a mom'

Pip Pellens en lover Pim Wessels zijn precies één maand geleden voor het eerst ouders geworden van een kleine spruit. Dochtertje Lily is namelijk op 26 september geboren - én nu deelt de trotse kersverse moeder lieve kiekjes van de baby op Instagram. Aahw!

Babynieuws

Na het geweldige nieuws en heel wat babybuik-kiekjes verder was het precies één maand geleden eindelijk zover! De actrice is op 26 september bevallen van een meisje, genaamd Lily. Eerder deze maand deelde Pip al een lieve foto van de twee kleine voetjes van de baby en liet ze haar followers weten hoe het met de kleine gaat. "Lily doet het heel goed en we zijn lekker aan elkaar aan het wennen!", deelde ze een paar weken geleden met een leuke video van het geboortekaartje.

Lieve kiekjes

Vandaag deelt de actrice weer een reeks lieve kiekjes van de baby op Instagram. "Being a mom. (Ik ben nu die persoon die alleen nog maar foto’s van haar kind heeft🤦🏼‍♀️)", luidt de caption bij de post. Ha!

In de comments regent het leuke reacties voor de kersverse mommy. Zo schrijft danser en choreograaf Dan Karaty: "It happens fast!" Delen andere volgers "Aha yup, welcome to the mom life 😂", "Ik ken dat, heb nog nooit zoveel foto's gemaakt in het afgelopen jaar. En ik zei nog zo, wordt niet zo'n moeder die altijd maar foto's van haar kind maakt 😂😂" en laat actrice Sanne Vogel "😍❤️😍❤️" achter.

Eerste kindje

Eind mei deelden Pip en Pim het heugelijke nieuws dat ze een eerste kindje verwachtten. In een video – waarin de groeiende buik al pretty obvious zichtbaar was – maakte Pip haar zwangerschap eind mei bekend. "Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje", schreef de actrice bij het filmpje. "Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes."

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het koppel ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling casually mededeelden dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbijkomen, en die liefde is dus nu bekroond met een baby.

Bron: Instagram @pippellens, Grazia archief | Beeld: NL Beeld