Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: Temptations Melanie en Ramon hebben de sleutels van hun huis

'We got the keys!'

Melanie en Ramon leerden we allemaal kennen tijdens hun deelname aan Temptation Island. En daar waar menig kijker dacht dat de twee de uitdaging niet zouden halen, wisten ze uiteindelijk toch Temptation met z'n tweeën te verlaten. Enne, ook in Nederland zijn de twee happier than ever! Zo hebben ze zelfs een huis gekocht, waar ze vandaag de sleutels van hebben gekregen. Exciting!

Temptation Island

Halverwege Temptation Island maakten we kennis met Ramon en Melanie. De twee wilden uitzoeken hoe sterk hun relatie was, omdat ze heel ver uit elkaar wonen. Daardoor konden ze elkaar alleen in de weekenden zien, omdat er altijd iemand is die 230 kilometer moet rijden. Mochten ze het avontuur overleven, dan zou samenwonen wellicht de volgende stap zijn. Voor dit koppel duurde het ultieme liefdesavontuur maar een weekje. Maarre, de twee zijn niet voor niets naar Mexico gevlogen. Door het programma beseften ze namelijk dat ze de ware voor elkaar zijn en daarom hebben ze nu een grote stap gezet samen.

Aparte levens

Dat het stel zover uit elkaar woont, maakte Melanie heel onzeker. "We hebben nu een heel apart leven van elkaar doordeweeks, waardoor ik denk als hij met vrienden is: heeft hij het misschien leuker met hen?", legt ze uit in Realitea. "Omdat je elkaar zo weinig ziet, ga je overal over malen." Niet zolang daarna hadden de twee ook daadwerkelijk een huis gekocht in Etten-Leur. Enne, die sleutels zijn nu ein-de-lijk in hun bezit, zo delen ze trots op Instagram.

Eind goed, al goed

Al eerder vertelden Melanie en Ramon dat ze erg blij zijn met deze grote stap in hun relatie. Ik denk dat ik veel zekerder ben over de relatie als ik hem dagelijks zie, want ik zie hem dan 's avonds toch wel weer", aldus de Temptation-ster. "Hij kan lekker zijn ding doen, ik kan mijn ding doen en dan zien we elkaar wel weer." Eind goed, al goed. Van harte gefeliciteerd en heel veel woonplezier!

Bron: Grazia archief | Beeld: Instagram, Temptation Island