Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze 7 items van Tommy Hilfiger mogen niet ontbreken in je herfstgarderobe

Deze items staan op onze wishlist!

Nieuw seizoen, nieuwe trends. Nu de herfst officieel is begonnen, is het hoogtijd om je fall garderobe uit te breiden met items waar je nog jaren van kunt genieten. Deze staples van Tommy Hilfiger mogen niet ontbreken in je garderobe:

1. The New York Puffer Jacket

Zonder goede jas ben je nergens in herfst – en winter. Helemaal als het regent en waait ben je in deze seizoenen blij met een goede jas. De puffer jackets gaan we deze herfst en winter weer veel zien, en dan zit deze recycled relaxed New York Puffer jacket van Tommy Hilfiger ook nog eens ontzettend comfy.

€299,90

2. Vesten

In de herfst draait het allemaal om laagjes. Een laagje dat we graag dragen in de herfst is een vest. Die kun je immers makkelijk aan en uit doen als het toch te warm of koud is. Momenteel hebben we een oogje op deze mooie witte hoodie.

€159,90

3. Sweater-jurk

Elegant? Check! Warm? Check! Comfortabel? Dubbelcheck! Deze ribgebreide slim fit midi-sweaterjurk is geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien is de midi-jurk een item dat elke herfst weer hot and happening is. Een echte musthave voor in je garderobe dus!

€199,90

4. Tartanruit

Wist je dat de tartanruit weer helemaal on trend is? Het ruitjesmotief zie je in diverse kleuren, maar de rode ruit blijft toch wel het populairst. Deze New York gerecycled pufferjack met tartanruit is helemaal hot – letterlijk en figuurlijk!

€399,90

5. Zwarte enkellaarzen

Elk jaar zijn de zwarte enkellaarsjes helemaal hot. Ben je op zoek naar laarsjes die diverse jaren meegaan? Kies dan voor leren exemplaren. Wij investeren deze herfst daarom in deze zwarte laars met rubberen blokhak.

€169,90

6. Baggy jeans

Het zit lekker en oogt cool: de baggy jeans blijft een favoriet in elk seizoen. De medium rise relaxed straight jeans van Tommy Hilfiger zit ook nog eens hartstikke lekker.

€139,90

7. Crossbodytas

Last but not least: de crossbodytas is en blijft een musthave. Kies echter niet meteen voor een zwart exemplaar, maar ga eens voor een tas in een mooie herfstkleur. Deze turn lock crossbodytas van kalfshaarleer in ultra blue is wat ons betreft om door een ringetje te halen!

€219,90

Beeld: Tommy Hilfiger